AniPlan: Gratis innmelding i juli

I juli får du første måned gratis om du melder deg inn i AniPlan hos oss i AniCura Jeløy Dyresykehus

Hva er AniPlan?

Hos AniCura er friske dyr og fornøyde dyreeiere vårt primære fokus, og derfor har vi utviklet AniPlan®. AniPlan® er en skreddersydd helseplan med forebyggende tjenester og behandlinger som er med på å holde hunden eller katten din ved god helse, og som reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer. AniPlan® gir i tillegg god rabatt på ytterligere tjenester og produkter, samtidig som den bidrar til en regelmessig og nær dialog med din veterinær og dyrepleier. AniPlan® betales via et fast månedsbeløp. I utlandet har slike helseplaner blitt tilbudt i flere år, til dyreeieres store glede.

Du kan velge mellom AniPlan for hund og katt. For begge dyrearter er det et basis og et pluss abonnement. Du binder deg til 12 måneder i abonnementet. Og pris per måned er:

  • Katt Basis: 105,- pr mnd
  • Katt Pluss: 249,- pr mnd
  • Hund Basis: 149,- pr mnd
  • Hund Pluss: 329,- pr mnd


Hvilke tjenester inngår?

Det inngår ulike tjenester i basis og pluss abonnementet. Felles for dem begge er at du ila 12 måneder kan benytte deg av en vaksine med helsekontroll, gratis kloklipp, en helsekontroll med tannsjekk, gratis resept, gratis konsultasjoner i AniCura-appen, rabatt på bendelormbehandling for utenlandsreise, rabatt på tannrens, gratis direkteoppgjør ved bruk av forsikring, og gode rabattordninger på fôr fra flere produsenter. Du kan lese mer om tjenestene som inngår her.

Hva kan du spare hos oss?

  • Dersom du har behov for hjelp til å utføre kloklipp på din hund så er AniPlan abonnementet svært lønnsomt. Du får ubegrenset med kloklipp. Hos oss koster en kloklipp 280,-. Så her har du mye å spare på å være AniPlan medlem (basis medlemsskap koster jo 149,- i måneden).
  • Bendelormbehandling for utenlandsreise. Her får du 30 % som AniPlan medlem, på attestering av bendelormbehandling. Pris for denne behandlingen ligger på 320,- hos oss (uten medisiner). Dvs at du sparer 96,- per gang som AniPlan medlem.
  • Kroniske pasienter kan spare penger fordi det er gratis resept og gratis innsending av direkteoppgjør. Forskriving av resept koster hos oss 134,- dersom du ringer for en resept, og 80,- dersom du er inne til en konsultasjon. Direkteoppgjørsgebyr for innsending av saker til forsikring koster 315,- per gang. Er du månedlig inne for kontroll, og dyret ditt står på faste medisiner så er det mye å spare som AniPlan medlem.
  • Er du usikker på om du trenger å reise til veterinær for en sjekk? Som AniPlan medlem får du gratis konsultasjoner med veterinær i AniCura-appen.

Dette er bare noen av fordelene som AniPlan medlem.

Har du spørsmål om AniPlan så kan du sende en mail til vår AniPlan-ansvarlig, Rebekka Helgesen.
E-post: rebekka.helgesen@anicura.no

 

Rebekka Helgesen AniPlan ansvarlig AniCura Jeløy Dyresykehus

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.