Pasient hos oss

Hos AniCura Jeløy Dyresykehus har vi som målsetting å tilby veterinærtjenester av høy faglig kvalitet, og god service til dyr og eier. Våre mål er fundamentert i et godt faglig og sosialt miljø.

Hos oss skal du føle deg trygg når du kommer inn døra med noe av det kjæreste du eier. 

Vi tar i mot timebestilling, drop in og akuttpasienter i vår åpningstid. Du kan bestille time via tlf. 69 91 10 90 eller via online booking.

Det er ønskelig at flest mulig bestiller timer på forhånd, slik at det blir minst mulig ventetid. Våre dyrleger forsøker etter beste evne å overholde timeavtalen. Forsinkelse kan oppstå hvis akutt syke pasienter må prioriteres.

Ved timebestilling er det fint om vi får en nøyaktig beskrivelse av hva du ønsker at vi skal hjelpe deg og ditt kjæledyr med. Oppstår det nye problemstillinger når man ankommer timen, kan det bli nødvendig å sette opp en ny time for dette.

Utenom åpningstid har klinikken alltid vakt for akutthjelp. Vi gjør oppmerksom på at det er kontant betaling dersom ikke annet er avtalt på forhånd. 

 

Online booking

Nytt i 2020 er at vi nå tilbyr online booking for bestilling av timer til vaksine eller kloklipp.

Her kan du også kansellere allerede bookede timer (uavhengig av om du har bestilt den via online booking eller på annen måte).

Hvordan du kan bestille time via online booking kan du få mer informasjon om i videoen under.

 

 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.