Kongsvinger

AniCura Kongsvinger Veterinærklinikk

Vi er distriktets ledende klinikk når det gjelder veterinærtjenester for hund og katt. Kongsvinger veterinærklinikk åpnet dørene i 1978. Tradisjonene står sterkt hos oss og det er få, om noen veterinærklinikker i Norge, som har en like lang historie

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

62 81 60 11

kongsvinger@anicura.no

Greakervegen 14, 2212 Kongsvinger

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Lær mer om ditt dyr

Uansett om du har en hund, katt eller et annet smådyr, er vi her for deg. Hos AniCura kan vi hjelpe deg både med kunnskap og med medisinsk eller kirurgisk hjelp. Det finnes mye man kan lære seg om sitt dyr, og dess mer du kan, dess lettere blir det å avgjøre om du må oppsøke en veterinær eller ikke.

Halvard Sandelien som bygget klinikken sent på 70-tallet, og på den tiden var klinikken enestående i Norge. Det ble gjort kirurgi på hest og produksjonsdyr, i tillegg til noe smådyrpraksis.

Hverdagen for veterinærene på Kongsvinger har endret seg fra å domineres av produksjondyrpraksis til å bli travle dager med smådyr. Smådyrene utgjør nå den største delen av praksisen og det har over mange år systematisk blitt investert både i utstyr og kompetanse ved klinikken.  Fagområder deles mellom veterinærene slik at vi etter hvert skal få mer spesialisering. Assistentene kurses minst to ganger årlig på forskjellige faglige områder.

Vi har ekstra høy kompetanse på hjertemedisin, kirurgi, tannbehandling, adferdsbehandling, hud og allergi, indremedisin og rehabilitering. 
I tillegg er vi sertifisert Cat Friendly Clinic, og ønsker alle kattepasienter ekstra varmt velkomne. 

 

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Behandlinger og tjenester

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Kongsvinger VeterinærklinikkFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.