Vennesla

AniCura Vennesla Dyreklinikk

Velkommen til AniCura Vennesla! Vi er en velutstyrt klinikk med fokus på kvalitet i alle ledd. Hos oss finner du engasjerte medarbeidere og moderne utstyr. Når ditt kjæledyr er pasient hos oss, vet vi at du overlater noe av det kjæreste du har i våre hender. Dette gjør oss ydmyke i jobben vår og vi ønsker at våre pasienter skal få best mulig behandling den tiden de er hos oss.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

AniCura Vennesla er en lys, moderne og koselig dyreklinikk sentralt i Vennesla sentrum. Vi er velutstyrte og har de aller fleste diagnostiske hjelpemidler man trenger for å kunne stille en sikker diagnose på ditt kjæledyr, inkludert røntgen, EKG, ultralyd og blodanalysemaskiner. Dette er viktig for å kunne sette i gang den beste behandlingen, som igjen gir best mulig prognose. Vi samarbeider med andre klinikker og henviser til dem dersom vi anser at dette er nødvendig. Vi mottar henvisninger fra andre klinikker innenfor områder hvor vi har spesielle kompetanse, blant annet hjerteutredninger.

Vi etterutdanner oss kontinuerlig for å hele tiden være faglig oppdatert. Du som dyreeier skal føle deg trygg på at dyret ditt alltid får den beste behandling/diagnostisering. 

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

AniCura nyhetsbrev

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Vennesla DyreklinikkFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.