Kontakt

Vi tar i mot både timebestilling og akutte henvendelser. Det er et ønske at at flest mulig har booket time på forhånd slik at det blir minst mulig ventetid. Våre ansatte jobber kontinuerlig mot å overholde timeavtalen, men forsinkelser kan oppstå hvis akutt syke pasienter må prioriteres. 

Ved timebestilling ønsker vi en mest mulig detaljert beskrivelse av hva du ønsker at vi skal hjelpe deg og ditt kjæledyr med. Om det avdekkes nye problemstillinger når man ankommer, timen kan det bli nødvendig å sette opp en ny time til dette. 

Om du ikke finner den typen time du ønsker på vår Online Booking, er det bedre å ringe oss så vi får satt av riktig mengde tid til deg og ditt dyr. 

Kontakt oss

38 15 56 00

vennesla@anicura.no

Torsbyvegen 5, 4700 Vennesla

Få veibeskrivelse

For dyreeiere

  • Lurer du på om et oppmøte hos veterinærvakten er nødvendig, kan du forsøke en online konsultasjon hos en av våre veterinærer via AniCura-appen. Tjenesten er tilgjengelig alle dager fra 07:00-22:00. Første besøk er alltid gratis, og tjenesten er inkludert i abonnementet for AniPlan-medlemmer.

    Ordinær pris er 349 kr på hverdager. Om kvelden etter kl. 18 og i helgen er prisen 549 kr.

    Last ned appen fra AppStore eller Google Play

  • Dette er en liste over enklere behandlinger og tjenester hos oss.
    For mer kompliserte utredninger, tanntrekker og operasjoner er det ikke alltid lett å gi en fast pris på forhånd, men vi vil alltid holde en åpen, løpende dialog med deg så du har kontroll og oversikt over pris.

For veterinærer

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.