Info til kunden

For å gjøre opplevelsen til både deg som dyreeier og kjæledyret ditt som pasient så positiv som mulig, og for at vi som dyrehelsepersonell skal kunne gjøre en så god jobb som mulig anbefaler vi at du tar kontakt med klinikken så raskt som mulig hvis man mistenker at noe er galt med kjæledyret sitt. Hvis det ikke haster å få svar på spørsmålet er du velkommen til å sende oss en epost på vennesla@anicura.no . Dette gjelder f.eks hvis man ønsker å fornye en resept. Hvis henvendelsen derimot haster så er det viktig at dyreeier tar kontakt med oss direkte på telefon 38155600, evt. kom direkte til klinikken. 

Skal ditt dyr legges inn for en utredning, eller en operasjon, vil du få opplyst når vi ønsker at du leverer pasienten. Du vil da få en del spørsmål som du må svare på, bl.a om når pasienten sist spiste, om den går på medisiner, om du har forsikring osv. Det er viktig å ta med polisenummeret til forsikringen. Vi avtaler deretter så nøyaktig som mulig hva som skal gjøres og til hvilken pris, og ikke minst hvordan vi kan kontakte deg som eier hvis noe skulle endre seg i forhold til opprinnelig plan. Dette kan f.eks være at vi ser at vi må ta flere blodprøver eller røntgenbilder enn først antatt. Deretter signerer dyreeier på skjemaet, og dette er dermed juridisk bindende. Hvis kjæledyret ditt må bedøves kan du som regel be om å få være tilstede til dyret sover. Deretter avtales det tid for henting. Mens dyret ditt er hos oss blir det ivaretatt etter beste evne av våre dyktige veterinærer og dyrepleiere. Husk at du må faste hunden eller katten fra kvelden før den skal inn til oss hvis den skal bedøves. Den kan ha fri tilgang til vann.

Det er viktig å merke seg at hvis man kontakter klinikken kort tid før stengetid så kan det hende at vi ikke har kapasitet til å hjelpe innenfor vanlig åpningstid, og at besøket dermed kommer inn under vakttiden. Det er derfor mer lønnsomt, og også størst mulighet for å få hjelp hos oss hvis man tar kontakt så tidlig som mulig om morgenen.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.