Kirsti Bjørndal
Veterinær og spesialistkandidat

Kirsti Bjørndal

Veterinær og spesialistkandidat
Kirsti Bjørndal

Utdanning

  • The Royal (Dick) School of Veterinary Studies 2001

Kirsti er veterinær og spesialistkandidat. 

Ho er utdannet ved The Royal (Dick) School of Veterinary Studies i Edinburgh i 2001. Kirsti startet egen praksis etter endt studie, og jobbet i blandet praksis i Setesdal de første årene. I 2005 startet ho Vennesla Dyreklinikk (nå AniCura Vennesla Dyreklinikk). Sommeren 2021 gikk Kirsti av som daglig leder for å fokusere på spesialistprosjektet. 

Kirsti har lang erfaring, og jobber nå mest med kardiologi, ultralyd og kirurgi, i tillegg til poliklinikk. Hornnes er hjembygden hennes der ho er vokst opp på gård med mange ulike dyr rundt seg, og der ho nå bor sammen med to barn, katt, hund og hamster.

Spesialkompetanse:

Kirsti har tatt en omfattende etterutdannelse innen kardiologi ved ESAVS (European School of Veterinary Studies). Alt av hjerteundersøkelser og utredninger gjøres på AniCura Dyresykehus Sørlandet. Hun er medlem av Norsk forening for veterinær kardiologi (NFVK), og er godkjent til å undersøke for arvelig hjertesykdom hos hund.

I tillegg er det et overordnet mål for Kirsti å yte god og personlig service, og at både to- og firbente føler seg velkommen og trygge. 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.