Klara fikk prolaps - det trenger ikke bety avliving

Dvergdachsen Klara på fem år fikk prolaps i bakerste del av ryggen i vår. Eier Astrid har sendt oss denne videoen av henne for å vise hvor fint det går! Fra å kun dra bakbeina bak seg i begynnelsen av mai, var hun på beina igjen rundt 17. mai. Da hadde hun blitt operert av Silvia Jauernig ved AniCura Oslo, og hadde fått rehabilitering av Greta Oldfield ved AniCura Rehab Sandvika. Eier Astrid og Klara selv hadde også trent jevnt og trutt etter operasjonen, opp til fire timer daglig i en periode. Men det var verdt det! Allerede den 13. mai kunne Klara logre igjen, og mot slutten av måneden gikk hun uten noen form for støtte. Filmen under er fra begynnelsen av juni, en måned etter at hun ikke kunne bruke bakbeina i det hele tatt!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.