Peder Haaland- Ny toppkirurg til PetVett

Peder Haaland er en av Europas dyktigste veterinærer innenfor arthroskopi, og han har tilegnet seg solid kompetanse og erfaring i arthrologi, ortopedi og neurokirurgi. Han har gjennomført mer enn 2000 arthroskopier og nærmere 1000 kneoperasjoner (TPLO og TTA).

Peder Haaland var ferdig utdannet ved NVH i 1998, og arbeidet der som klinikkveterinær i fire år etter studiet. Regiondjursjukhuset Strömsholm ved Västerås og gjennomførte et ”ECVS residency in Small Animal Surgery” med Lennart Sjøstrøm som veileder. Strömsholm er Sveriges største Regiondjursjukhus med ca 30 ansatte veterinærer. Etter 5 år i Sverige ble han førstelektor ved Norges Veterinærhøskole. Peder er nå tilknyttet PetVett.Ny stjernekirurg til PetVett - Peder Haaland

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.