Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Peder Haaland- Ny toppkirurg til PetVett

Peder Haaland er en av Europas dyktigste veterinærer innenfor arthroskopi, og han har tilegnet seg solid kompetanse og erfaring i arthrologi, ortopedi og neurokirurgi. Han har gjennomført mer enn 2000 arthroskopier og nærmere 1000 kneoperasjoner (TPLO og TTA).

Peder Haaland var ferdig utdannet ved NVH i 1998, og arbeidet der som klinikkveterinær i fire år etter studiet. Regiondjursjukhuset Strömsholm ved Västerås og gjennomførte et ”ECVS residency in Small Animal Surgery” med Lennart Sjøstrøm som veileder. Strömsholm er Sveriges største Regiondjursjukhus med ca 30 ansatte veterinærer. Etter 5 år i Sverige ble han førstelektor ved Norges Veterinærhøskole. Peder er nå tilknyttet PetVett.Ny stjernekirurg til PetVett - Peder Haaland

Flere nyheter

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.