Vi feirer 25 år!

Det er i år 25 år siden AniCura Dyreklinikk Grimstad ble startet opp. Vi ønsker å feire dette med våre kunder 13-18 November.

Gjennom hele uken vil vi ha tilbud i butikken vår, og har dager med forskjellig fokus.

Mandag 13/11: Tenner og munnhule. Magne og Birte tilbyr gratis tannsjekk, hvor vi ser på tenner og munnhule, kommer med evt tips til hva man kan gjøre for å bedre munnhygienen til din hund.

Tirsdag 14/11: Dyrepleierene våre Silje og Anna er tilgjengelige, og tar enkle kloklipp.

Onsdag 15/11: Kroppen og bevegelsesapparatet. Vår fysioterapaut Maria og kiropraktor Stein vil ha en enkel vurdering av ditt dyr, til å gi enkle tips om muskler og skjelett. 

Torsdag 16/11: Adferd. Vår adferdsterapaut vil gi introduksjon til hvordan å trene hunden eller katten din.

Fredag 17/11: Øyne og syn. Vår øyelyser Tone har gratis sjekk av syn på ditt dyr.

 

Alle tilbudene er gratis*, men vi må sette opp timer for ordens skyld! Ring oss på 37 04 95 00 eller send oss en mail på grimstad@anicura.no for å sette opp time. 

 

Lørdag 18/11: 

Åpen dag fra 10.00-15.00. I løpet av dagen vil vi ha besøk av Lillesand Hundeklubb med agility, fremvisning av forskjellige rasekatter, trent gårdshund som gjeter sauer. Vi vil også servere kaffe og kake.

12.00 - 12.30   Agility ved Ester D.Jørgensen fra foreningen Hund og Venner 

12.45 - 13.15  Lydighetsoppvisning ved Lillesand Hundeklubb.

13.15 - 13.30 Raseparade  

13.30 - 14.00  Bruk av gjeterhund. Rolf Moseid viser hva en hund kan læres opp til.

14.00 - 14.30 Lydighet og triks med hund ved Hundelykke

 

Hele uken vil vi ha 25% på hele butikken, konkurranser og andre tilbud. I løpet av uken får vi også besøk av representanter fra både Specific og Hill's.

Kunstner Ola Steen stiller ut på klinikken hele jubileumsuken, og er tilstede mandag ettermiddag. 

Vi håper å se mange av våre gode kunder og nye kunder! 

Alle er hjertelig velkomne!

 

* Timene vi tilbyr gratis i jubileumsuken vil være innledende undersøkelser. Dersom det avdekkes noe som må jobbes videre med utover den tiden som er satt av, må vi sette opp normal time til senere. 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.