Obs: Ny adresse

Vi har flyttet inn i nye toppmoderne lokaler! Vår nye adresse er Mustads vei 1, 0283 Oslo. Les mer her

Vi har flyttet til nye, toppmoderne lokaler f.o.m. 15. mars 2024!

Vi er begeistret for å kunngjøre at AniCura Dyreklinikk Lilleaker har flyttet til nye, toppmoderne lokaler! Vår nye adresse er Mustads vei 1, 0283 Oslo.

Vi forlater den hyggelige gården med litt vemod etter 22 år, men vet at den vi får nytt liv. Som en del av vårt engasjement for å tilby fremtidens veterinærmedisin, har vi valgt nye moderne lokaler med en beliggenhet som vil bedre ankomst og tilgjengelighet.

Vår nye adresse er Mustads vei 1, 0283 Oslo, under 300 meter fra vår tidligere beliggenhet på gården i Mustads vei 12. De nye lokalene ligger på venstre side rett før innkjøringen i parkeringshuset til CC Vest fra nordsiden.  

Flyttingen representerer et spennende kapittel i vår klinikks historie, og vi er sikre på at det vil bringe mange fordeler for deg og våre pasienter.

Forbedrede fasiliteter

Vår nye klinikk har moderne og romslige fasiliteter designet med ditt dyrs komfort i tankene. Fra innbydende venterom til toppmoderne behandlingsrom og oppstallingsrom, har hver del av vår nye beliggenhet blitt nøye planlagt for å skape et innbydende og stressfritt miljø for hunder og spesielt katter, men også fugler og reptiler og andre eksotiske dyr.

Enkel tilgang

Vi forstår viktigheten av tilgjengelighet, derfor tilbyr vår nye beliggenhet rikelig med parkering og enkel tilgang til offentlig transport. Parkeringshuset til CC Vest har gratis parkering så det skal gjøre det enkelt å komme seg trygt frem til oss.

Utvidede tjenester

Med flytting til større lokaler vil vi ha muligheten til å utvide vårt spekter av tjenester og imøtekomme flere pasienter. Fra generelle konsultasjoner til spesialiserte behandlinger, forblir vi dedikert til å møte dine dyrs behov under ett tak.

Vi er det samme dedikerte teamet og vi vil fortsette å hjelpe dere og sikre trygg behandling og en sømløs overgang for alle våre pasienter.

Viktige datoer

Innflyttingsdato er planlagt 15.03.2024. Vi holder stengt fredag 15.03.2024 t.o.m mandag 18.03.2024.

Vi vil gi alle våre kunder oppdateringer og påminnelser i tiden fremover for å sikre at du har all informasjonen du trenger når det gjelder timeavtaler.

Når vi begynner på dette spennende nye kapittelet, vil vi uttrykke vår oppriktige takknemlighet for din fortsatte støtte og tillit til AniCura Dyreklinikk Lilleaker. Vi har over mange år hatt en veldig hyggelig og trofast kundekrets, det setter vi stor pris på! Vi har ønsket å bli på Lilleaker, og dermed bli med på den spennende utviklingen av den nye Lilleakerbyen.

Spørsmål?

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til våre nye fasiliteter og gleder oss til åpningsfest og visning av lokalene.

Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer angående vår kommende flytting, nøl ikke med å ta kontakt med oss!

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.