Les mer om vår historie, vår dyrebutikk, hvordan du kan gjøre opp ditt besøk hos oss og om hvorfor vi anbefaler kjæledyrforsikring. Du finner også en prisliste over noen av våre tjenester i fanen til venstre.

Om klinikken

AniCura Dyreklinikk Sandvika ligger sentralt plassert og inngår i lokalene til Dyrenes Storsenter. Her vil du også finne AniCura Rehab og hundefrisøren Hugo Quevedo som driver DogPro hundefrisør. AniCura Dyreklinikk Sandvika har vært en del av PetVett-kjeden siden 2004, og samarbeider nært med avdelingene i Oslo. Dyktige veterinærer med høy kompetanse innen kiropraktikk, akupunktur, tenner og kirurgi arbeider på AniCura dyreklinikk Sandvika for å få ditt dyr på bedringens vei.

Klinikken i Sandvika er en stor og moderne klinikk med et bredt behandlingstilbud.
Hos AniCura Dyreklinikk Sandvika finner du egen veterinærkiropraktor og -akupunktør for dyr, du finner også kirurg, og både veterinær og dyrepleier med fordypning innen tannhelse, smertebehandling og kirurgi. Klinikken har blant annet moderne digitalt røntgen, ultralyd, digitalt tannrøntgen, operasjonssal og eget laboratorium. Klinikken i Sandvika har klinikkgodkjenning av  Den Norske Veterinærforening, og er med i vaktsamarbeidet i Asker og Bærum. Her får du hjelp utenfor klinikkens åpningstid, på telefonnummer 820 95 820.

Om Butikken

Fra venterommet er det kort vei inn til butikken, som frister med det meste et dyr kan begjære. Butikken rommer nå et stort utvalg av utstyr og hjelpemidler til hund og katt. Vi har en bred produktserie fra de største fôrprodusentene, Hill’s, Royal Canin og Eukanuba. Du finner og en rekke fôrtilskudd og godbiter til både hund og katt.Trenger Fido ny seng eller halsbånd? Eller kanskje Pus har ødelagt sofaen og ønsker seg et klorebrett? Kom innom og ta en titt på utvalget, samtidig får du god veiledning og råd av våre erfarne dyrepleiere. Skulle vi mangle det du ser etter, så gjør vi vårt beste for å få bestilt det til deg!

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.