Vellykket førstehjelpskurs

29. september og 6. oktober

Interressen var stor da vi annonserte at vi skulle holde et foredrag om førstehjelp for hundeeiere. Så stor at vi ble nødt til å sette opp en kurskveld til! Det ble to trivelige kvelder med godt oppmøte og ivrige deltakere. De oppmøtte fikk høre om de vanligste farene som lurer når du er på tur med hund i naturen. De fikk en innføring i hvilke skader som kan oppstå og hvordan man skal håndtere slike situasjoner. De fikk forsøke seg på å legge potebandasjer på hverandre og de fikk muligheten til å fylle opp førstehjelpsmappene hjemme. Vi har fått gode tilbakemeldinger på kurset og garanterer at det ikke var siste gangen vi holder dette foredraget. Nye kurskvelder annonseres via vår facebookside når den tid kommer.

Den siste kurskvelden ville vår dyrepleier og web-ansvarlig forsøke noe nytt. Da ble det rigget opp til live-sending på facebooksiden vår slik at dere der hjemme også kunne følge med på kurset fra sofaen. Tross litt knot i starten ble det en suksess og opp mot 35 mennesker så på foredraget mens det pågikk. Videoen har i ettertid blitt lagret og kan ses når man måtte ønske. Den ligger fortsatt på facebook-veggen vår. Anbefaler alle som har mulighet, til å få med seg litt nyttige og potensielt livreddene tips. 

Takk til alle som kom!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.