Vellykket førstehjelpskurs

29. september og 6. oktober

Interressen var stor da vi annonserte at vi skulle holde et foredrag om førstehjelp for hundeeiere. Så stor at vi ble nødt til å sette opp en kurskveld til! Det ble to trivelige kvelder med godt oppmøte og ivrige deltakere. De oppmøtte fikk høre om de vanligste farene som lurer når du er på tur med hund i naturen. De fikk en innføring i hvilke skader som kan oppstå og hvordan man skal håndtere slike situasjoner. De fikk forsøke seg på å legge potebandasjer på hverandre og de fikk muligheten til å fylle opp førstehjelpsmappene hjemme. Vi har fått gode tilbakemeldinger på kurset og garanterer at det ikke var siste gangen vi holder dette foredraget. Nye kurskvelder annonseres via vår facebookside når den tid kommer.

Den siste kurskvelden ville vår dyrepleier og web-ansvarlig forsøke noe nytt. Da ble det rigget opp til live-sending på facebooksiden vår slik at dere der hjemme også kunne følge med på kurset fra sofaen. Tross litt knot i starten ble det en suksess og opp mot 35 mennesker så på foredraget mens det pågikk. Videoen har i ettertid blitt lagret og kan ses når man måtte ønske. Den ligger fortsatt på facebook-veggen vår. Anbefaler alle som har mulighet, til å få med seg litt nyttige og potensielt livreddene tips. 

Takk til alle som kom!

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.