AniCura gir tilbake

Året 2020 ble annerledesåret for oss alle. Noen har kommet godt ut av det, mens andre har fått det vanskeligere dette året. Denne julen ønsker vi i AniCura å tilby vår hjelp til de som trenger det mest.

Hjelperne❤️

Organisasjonen Hjelperne, er en frivillig organisasjon i Bergen, som deler ut klær, sko, mat og toalettartikler til de mest vanskeligstilte i byen vår. Disse menneskene har også ofte kjæledyr, som trenger mat, utstyr og helsehjelp - noe de dessverre ofte ikke får nok av, av økonomiske hensyn.

AniCuraklinikkene i Bergen har dermed besluttet å gå sammen om å gi tilbake til disse som trenger det mest, men får det minst.

Derfor samler vi nå inn pent brukt utstyr til hunder og katter her på vår dyreklinikk. Du kan også donere ubrukt fôr eller kjøpe noe nytt fra butikken vår, som du legger i donasjonskassen. Det er også mulig å donere luer, votter, skjerf, labber eller tilsvarende til dyreeierne selv. Av smittehensyn bør dette helst være nytt, evt helt rengjort før donering. Du trenger ikke å pakke det inn.

Alt som innsamles, vil bli vasket og rengjort ihht våre smittevernsrutiner før det gis videre til Hjelperne❤️.

Tilbud om helsesjekk

Hjelperne vil dele ut donasjonene som samles inn. Samtidig deler vi ut gavekort med invitasjon til å oppsøke vår dyreklinikk for en gratis helsesjekk av kjæledyret når det passer eieren selv. Slik kan vi tilby en god jul også for deres pelsklinger.

Med ønske om en god jul også til de som har minst ❤️

Bidragsytere

Med hjelp av våre leverandører, deler vi ut fôr og gaver fra oss på dyreklinikken.

Takk til våre sponsorer for deres bidrag:

 • Hill's Pet Nutrition
 • Royal Canin
 • Boehringer Ingelheim
 • Kruuse Norge
 • Jan F. Andersen
 • Yukon Undeutstyr
 • Dechra Veterinary Products

 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.