Ny klinikk - ny hverdag

Det er med en blanding av stor glede, spente nerver og noe vemodighet vi nå har lukket dørene i Bjorøygården for siste gang...

Travel uke

Den siste uken har vært spennende! Mandag og tirsdag holdt vi fortsatt åpent i våre gamle lokaler i Bjorøygården, men samtidig gikk vi i labyrint mellom flyttekasser og stabler med bøker, apparater, fôrsekker og alt annet som vi har omgitt oss med siden Dyreklinikken Sotra ble startet i 2005. 

Onsdag 1. mai trådte nesten samtlige av staben opp på fridagen sin, for å hjelpe med flyttingen, og torsdag og fredag holdt vi stengt for å få flyttet de store tingene, og tømme de gamle lokalene for innredning. God hjelp fra våre samarbeidspartnere og leverandører har vært uvurdelig når en flere hundre kilos røntgenmaskin skulle demonteres og flyttes, den store, flotte ultralydmaskinen skulle rulles inn på flyttebilen, alle laboratoriemaskinene skulle tappes for kjemikalier og pakkes ned og opp igjen på nytt sted, både gamle og nye anestesiapparater skulle monteres, sirlig testes og gjennomgås med oss som skal bruke dem, datamaskiner og internettforbindelse skulle opp og kjøre og kommunisere med hverandre og med telefonsystemet.

Lass på lass med forbruksvarer og butikkvarer har rullet inn i vårt nye lager, blitt pakket ut, båret rundt én etter én og plassert på sine respektive plasser. Samtidig har elektrikere, rørleggere, gulvleggere, ventilasjons- og kjøkkenmontører arbeidet rundt oss for å ferdigstille sine oppgaver. Det har vært lange dager i treningstøy, med høyt forbruk av kaffe, brus og sukkerholdig snacks for å holde oss gående. Vi har mimret over gamle gjenstander som ikke har sett dagens lys på mangfoldige år, og gledet oss over alt det flotte, nye som skal gjøre vår hverdag og våre pasienters trivsel så utrolig mye lettere og bedre.

Noe nytt og noe gammelt

Vi møter en hverdag som på mange måter vil være den samme. Det samme teamet med veterinærer og dyrepleiere vil fortsatt ta vare på dine kjære firbeinte - pluss noen nye ansikt! Du vil fortsatt møte de samme smilene til Monica og Mona i resepsjonen og den samme gode servicen. Klinikken vil fortsatt ha den trivelige atmosfæren og den samme ekspertisen. Men én ting er annerledes - Susan vil ikke lenger være sjefen vår. Etter 14 år som daglig leder ved AniCura Dyreklinikken Sotra, har hun valgt å gå av og overlevere stafettpinnen til Beate fra 16. mai. Beate er et kjent fjes for veldig mange av våre kunder og har vært en klippe for klinikken i alle de 11 årene hun har jobbet her. Det er vemodig å se Susan gå og vi vet at både vi og mange av våre kunder vil savne henne stort. Vi takker for noen flotte år sammen med henne og ikke minst for at hun etterlater seg denne fantastiske klinikken - "babyen" og den store drømmen, som hun har jobbet så beinhardt for å realisere. Samtidig ser vi fremover og setter vår lit til at Beate vil styre skuta opp og frem. 

Vi ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen til våre nye lokaler i Idrettsvegen 93 på Straume fra mandag 6. mai. Noen småting gjenstår før lokalene er 100% ferdige, og butikken vil fylles opp enda mer i løpet av de neste to ukene, men vi feirer åpningen i hele uke 19 med gode tilbud i butikken, og gaveposer til de første 100 som handler i butikken vår eller har en time hos en av våre veterinærer eller dyrepleiere denne uken.

Mandag 6. mai klokken 11:00 blir det kake og kaffe i resepsjonen. 

Følg skilting mot Idrettsvegen 95. (Adressen vår er så ny at den ikke er skiltet eller oppført på Gule Sider og Google Maps.) Du når oss på samme telefonnummer: 56 32 14 20.

Velkommen til oss!
Hjertelig hilsen veterinærene og dyrehelseteamet
ved AniCura Dyreklinikken Sotra

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.