Vi flytter!

...men ikke før i desember

I 13 år har vi trivdes og vokst i lokalene våre i Bjorøygården, men som mange har merket den siste tiden har vi ikke lenger kapasitet til å ta inn alle pasienter med behov for hjelp pga mangel på både rom og hender. For å kunne imøtekomme den voksende etterspørselen må vi utvide både lokaler og teamet vårt! Det kunne vi ikke gjøre der vi er nå. Så i desember 2018 flytter vi inn i splitter nye lokaler i Idrettsvegen 95, et lite steinkast fra der vi er nå. Vi gleder oss til over dobbelt så mye plass, moderne fasiliteter og en mer tilrettelagt hverdag for både folk og dyr. 

Hvis du følger oss på facebook vil du legge merke til at den gamle siden vår nå heter AniCura Sotra Butikk og vil etter hvert kun inneholde kampanjer, tilbud, kjekke saker og en og annen omplasseringsannonse for dyr som vi prøver å hjelpe. 

Vår nye side finner du her. Følg oss gjerne der for oppdateringer, konkurranser og informasjon om den pågående byggeprosessen! 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.