Vi flytter!

...men ikke før i desember

I 13 år har vi trivdes og vokst i lokalene våre i Bjorøygården, men som mange har merket den siste tiden har vi ikke lenger kapasitet til å ta inn alle pasienter med behov for hjelp pga mangel på både rom og hender. For å kunne imøtekomme den voksende etterspørselen må vi utvide både lokaler og teamet vårt! Det kunne vi ikke gjøre der vi er nå. Så i desember 2018 flytter vi inn i splitter nye lokaler i Idrettsvegen 95, et lite steinkast fra der vi er nå. Vi gleder oss til over dobbelt så mye plass, moderne fasiliteter og en mer tilrettelagt hverdag for både folk og dyr. 

Hvis du følger oss på facebook vil du legge merke til at den gamle siden vår nå heter AniCura Sotra Butikk og vil etter hvert kun inneholde kampanjer, tilbud, kjekke saker og en og annen omplasseringsannonse for dyr som vi prøver å hjelpe. 

Vår nye side finner du her. Følg oss gjerne der for oppdateringer, konkurranser og informasjon om den pågående byggeprosessen! 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.