Obs – omkjøring: Øvre del av Hoffsveien stengt pga. veiarbeid

Dersom man kommer fra Ring 3 er det omkjøring via Konventveien ned til Hoff, og deretter kan man kjøre Hoffsveien opp til sykehuset. Arbeidene skal vare i opptil 6 mnd.

Anne Torgersen
Administrasjonen

Anne Torgersen

Daglig leder
Administrasjonen
Anne Torgersen
Daglig leder

Utdanning

  • University of Edinburgh, Royal Veterinary College, London

Anne E. Torgersen, veterinær utdannet ved University of Edinburgh og ferdig utdannet i 1994. Jobbet i privat smådyrpraksis frem til 2004. Flyttet da til Norges Veterinærhøgskole/NMBU og jobbet da som kliniker ved smådyrhospitalet, først med polikliniske og indremedisinske pasienter og så primært på smådyrkirurgen. Var også fagansvarlig for Dyrepleierstudiet og jobbet med utvikling av studiet fra et to-årig høgskolekandidat studie og frem til etablering av bachelor i dyrepleier. I 2017 flyttet hun fra smådyr og til seksjon for studie og forskning hvor hun jobbet hovedsakelig med utvikling av ny studieplan på veterinærstudiet og ble seksjonssjef i 2018. I 2020 fullførte hun en MSc i Veterinary Education ved the Royal Veterinary College, London. En mastergrad innen universitetspedagogikk viste seg å være en høyst relevant kvalifikasjon både med utvikling av pedagogiske metoder og studieplan, samt som seksjonssjef ved seksjonen.

Hun overtok som daglig leder ved ADO januar 2022 og gleder seg til fremtidige utfordringer. Saker hun brenner for er utviklende, tydelig og relasjonsbasert ledelse samt ypperlig interprofesjonell samarbeid mellom de forskjellige yrkesgruppene på et hospital for å sikre optimal pasientbehandling.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.