Obs – omkjøring: Øvre del av Hoffsveien stengt pga. veiarbeid

Dersom man kommer fra Ring 3 er det omkjøring via Konventveien ned til Hoff, og deretter kan man kjøre Hoffsveien opp til sykehuset. Arbeidene skal vare i opptil 6 mnd.

Oslo

AniCura Dyresykehus Oslo

Velkommen til AniCura Dyresykehus, dyreklinikk og dyrebutikk! Vi mottar pasienter med spesielt kompliserte lidelser og skader fra veterinærer i hele landet, tillegg til våre faste poliklinikk-kunder. Våre veterinærer har høy faglig kompetanse og har bred erfaring innenfor sine felt. Vi har blant annet svært dyktige kirurger, egen øyelyser og hudspesialist og flere veterinærer med fordypning innen indremedisin. Hos oss kan du føle deg trygg på at kjæledyret ditt er i de beste hender. AniCura Dyresykehus Oslo har også akuttvakt / dyrlegevakt.

For dyreeiere

Informasjon til eiere med henvisning

Godt å vite før besøket hos oss

Gratis tannsjekk

15-minutters gratis tannsjekk – bestill time i dag.

Om oss

AniCura Dyresykehus Oslo er både AniCuras faglige senter i Oslo og et moderne henvisningshospital. Her finner du både kompetente spesialister og høyteknologiske fasiliteter til utredning og behandling av en lang rekke skader og sykdomskasus.

I de moderne fasilitetene til AniCura Dyresykehus Oslo tilbyr vi utredninger og behandlinger av kompliserte kasus. Vi har blant annet svært dyktige kirurger, egen øyelyser og hudspesialist og flere med fordypning innen indremedisin.

Våre henvisningsveterinærer har svært høy kunnskap innen  sine områder og jobber utelukkende med sine spesielle fagfelt. Det er viktig for oss å hele tiden fylle på med ny kompetanse og å oppdatere oss på de seneste fremskritt innen medisinens verden. Derfor setter vi av mye tid til kursing og videreutdannelse, samt deltagelse på kongresser rundt omkring i verden.

Aktuelt

Hva kan vi hjelpe deg med?

Finn riktig behandling

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Dyresykehus OsloFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.