Våre lokaler

Siden vi åpnet i 1984 har vi vokst og utviklet oss i takt med tidens standard når det gjelder både lokaler, utstyr og behandlingstilbud.

Klinikken ble utvidet og totalrenovert i 2014 og fremstår med moderne lokaler. Når dere kommer inn i resepsjonen møter dere våre  serviceinnstilte resepsjonister, som vil delegere dere til riktig venteområde. Vi har separat venteområde for hund og katt i den hensikt å forebygge stress hos pasientene våre. Kaffemaskinen vår er disponibel for alle våre kunder mens dere venter. 

På vårt sykehus har vi fem undersøkelsesrom, hvor to av disse er forebeholdt katt, ettersom vi er et gullkreditert catfriendly sykehus. 

Vi er et fullt utrustet dyresykehus med bred kompetanse og et godt faglig miljø. I tillegg til egne rom for tannbehandling, ultralyd- og øyeundersøkelse har vi to operasjonssaler, digitalt røntgen, CT og laboratorium der vi kan analysere og få raskt svar på en rekke diagnostiske prøver.

Sykehuset har separate oppstallingsrom for hund, katt og kanin og gnager hvor de får egne bur med god plass. Dette er for å gjøre besøket så behagelig og stressfritt som mulig. Alle innlagte pasienter får jevnlig tilsyn og oppfølging etter behov.

Vi holder til på gateplan rett ved Kilden kjøpesenter hvor det er gode, gratis parkeringsmuligheter. Det er også gode muligheter for å benytte kollektivtransport.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.