Vi bygger dyresykehus!

Andre januar 2019 tar vi i bruk den nye tannavdelingen vår. I den forbindelse har vi også begynt å ta i bruk vårt nye navn, AniCura Dyresykehus Stjørdal.

Vi får 3 tannrom som er knyttet sammen, slik at man kan samarbeide på tvers av rom. Det blir nye bord med varme, slik at pasientene ikke så lett blir kalde. Vi har nettopp fått enda et tannrøntgenapparat til de nye tannrommene slik at vi har bedre kapasitet til å ta tannrøntgen av alle. Alle rom blir komplett utstyrt med gassanstesi, overvåkning, tannunit osv. Rommene får også egen desinfektor (en avansert oppvaskmaskin som vasker med 93 grader slik at utstyret også desinfiseres) slik at alt utstyr rengjøres der det hører hjemme. Ansvarlig for tannavdelingen hos oss er veterinær Hilde Landfald som har 20 års erfaring med tannbehandling, rotfylling, kjevekirurgi og tannregulering.

Men det er enda et stykke vei å gå før alt er ferdig. I øyeblikket klargjøres 6 nye konsultasjonsrom så det blir 10 totalt, ny resepsjon og ny avdeling for bildediagnostikk. Dit flytter vi både røntgen og ultralyd, og i øyeblikket klargjøres rom for CT med 2 mm bly på alle vegger og egen kjøling i taket.

Vi får egen isolat-avdeling, der bygger vi et rom som kan spyles og bur med varmekabler i gulvet.

Vi håper å kunne ta i bruk alt dette når vi passerer påske og gleder oss enormt også til en fantastisk kirurgiavdeling. Det blir 3 flotte operasjonsrom avdelt fra resten av klinikken med sluse og stor fin preoperativ avdeling hvor vi kan klargjøre pasienter. Eget sterilrom for vask av utstyr og selvfølgelig enda mer oppstalling for hund, katt og fugl/gnager.

Vi vil fremdeles helst sende alle pasienter hjem om kvelden da eier gir den beste trøst om natten. På dagen ønsker vi å ha topp kvalitet på utredning og behandling og stor omsorg for både pasient og eier.

Vi skal bygge enda en stund etter dette da også nåværende lokaler skal bygges om til katteavdeling, nytt laboratorium og større personalrom, men vi vil være operative i hele byggeperioden og vi er alltid her for deg og ditt dyr.


Til høsten når alt er ferdig, blir det ÅPEN DAG og da ønsker vi deg hjertelig velkommen til en omvisning på vårt fantastiske nye dyresykehus.

Vi gleder oss!

 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.