God jul

AniCura Dyresykehus Stjørdal ønsker alle våre to- og firbente venner en riktig god jul!

Året i år har vel ikke for noen blitt helt som tenkt. I mars, da landet stengte ned, opplevde vi en storm av telefoner fra bekymrede eiere. Ville vi fremdeles være der for dem hvis noe skjedde? Heldigvis er og var svaret ja! Vi bruker nå munnbind hele dagen og mange eiere gjør det samme, noe vi setter stor pris på.
Smittebelastningen på Stjørdal er lav, men det er viktig å være forsiktig, så vi kan stå i dette så lenge det er nødvendig. 
Heldigvis har vi stort venteværelse og fine konsultasjonsrom slik at vi har mulighet til å ta eier med på konsultasjonen. Det er det mange som setter pris på.

Operasjon silikonprotese: Om et øye må fjernes (for eksempel pga grønn stær), kan vi sette inn en protese. Hunden eller katten bevarer på denne måten øyelokk, hornhinne og bindehinne. De kan blunke og bevege øyet som normalt.

Imouto har en silikonprotese på sitt høyre øye, og er veldig fornøyd med det. 

Nyttårsaften

Mange dyr blir engstelige på nyttårsaften, både lyd og lys fra fyrverkeri kan gjøre dem riktig skremte. Vi holder åpent i romjulen for de som trenger resept på Sileo, et preparat som lindrer akutt engstelse og redsel hos hund, og forsøksvis også katt. NB! Apoteket kan gå tomt! Flere gode råd finner du her. 

Åpningstider i romjulen: 
28.- 30. desember: Åpent 08-16.
Jul- og nyttårsaften holder vi stengt. 

Ved behov for akutt hjelp utenom åpningstid,
ring Smådyrvakt i Trøndelag på telefon 90810100.
.Vakten er et samarbeid mellom Melhus Dyreklinikk,
Sveberg Dyrehospital og
AniCura Dyresykehus Stjørdal.

Gode ønsker for det nye året fra oss på
AniCura Dyresykehus Stjørdal

Hege, Per, Hilde, Solveig, Aurora, Anja og Mia 
Anita, Ingrid M, Sarah, Aleksander, Tanita, Nathalie, Maiken, Tonje, Vilde, Sara, Ingrid BT, Ingrid R, Leah og Sofie.

 

PS!

NYHET: AniCura-appen er en app hvor kunder får svar på enkle spørsmål og hjelp med henvisning til klinikk ved behov. Det er ingen ventetid, og appen er åpen hver dag mellom 07-22, også hele julen. Last ned appen i dag!

Første konsultasjon i appen er gratis for alle. For AniPlan-kunder er alle besøk i appen gratis.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.