God jul

AniCura Dyresykehus Stjørdal ønsker alle våre to- og firbente venner en riktig god jul!

Året i år har vel ikke for noen blitt helt som tenkt. I mars, da landet stengte ned, opplevde vi en storm av telefoner fra bekymrede eiere. Ville vi fremdeles være der for dem hvis noe skjedde? Heldigvis er og var svaret ja! Vi bruker nå munnbind hele dagen og mange eiere gjør det samme, noe vi setter stor pris på.
Smittebelastningen på Stjørdal er lav, men det er viktig å være forsiktig, så vi kan stå i dette så lenge det er nødvendig. 
Heldigvis har vi stort venteværelse og fine konsultasjonsrom slik at vi har mulighet til å ta eier med på konsultasjonen. Det er det mange som setter pris på.

Operasjon silikonprotese: Om et øye må fjernes (for eksempel pga grønn stær), kan vi sette inn en protese. Hunden eller katten bevarer på denne måten øyelokk, hornhinne og bindehinne. De kan blunke og bevege øyet som normalt.

Imouto har en silikonprotese på sitt høyre øye, og er veldig fornøyd med det. 

Nyttårsaften

Mange dyr blir engstelige på nyttårsaften, både lyd og lys fra fyrverkeri kan gjøre dem riktig skremte. Vi holder åpent i romjulen for de som trenger resept på Sileo, et preparat som lindrer akutt engstelse og redsel hos hund, og forsøksvis også katt. NB! Apoteket kan gå tomt! Flere gode råd finner du her. 

Åpningstider i romjulen: 
28.- 30. desember: Åpent 08-16.
Jul- og nyttårsaften holder vi stengt. 

Ved behov for akutt hjelp utenom åpningstid,
ring Smådyrvakt i Trøndelag på telefon 90810100.
.Vakten er et samarbeid mellom Melhus Dyreklinikk,
Sveberg Dyrehospital og
AniCura Dyresykehus Stjørdal.

Gode ønsker for det nye året fra oss på
AniCura Dyresykehus Stjørdal

Hege, Per, Hilde, Solveig, Aurora, Anja og Mia 
Anita, Ingrid M, Sarah, Aleksander, Tanita, Nathalie, Maiken, Tonje, Vilde, Sara, Ingrid BT, Ingrid R, Leah og Sofie.

 

PS!

NYHET: AniCura-appen er en app hvor kunder får svar på enkle spørsmål og hjelp med henvisning til klinikk ved behov. Det er ingen ventetid, og appen er åpen hver dag mellom 07-22, også hele julen. Last ned appen i dag!

Første konsultasjon i appen er gratis for alle. For AniPlan-kunder er alle besøk i appen gratis.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.