AniCura-trimmen

AniCura-trimmen 2018 arrangeres av alle AniCura-klinikkene i Bergensregionen i forbindelse med kom-i-form ukene i mars. Trimmen holdes lørdag 10. mars klokken 10:00-15:00.

AniCura-trimmen 2018 arrangeres av alle AniCura-klinikkene i Bergensregionen i forbindelse med kom-i-form ukene i mars.

Trimmen holdes lørdag 10. mars klokken 10:00-15:00.


AniCura trimmen er ikke et løp, men en sosial fottur for alle kunder og ansatte i AniCura - og andre dyrevenner som vil være med! Turen passer for både store og små, to- og firbeinte. 

AniCura-trimmen er lagt rundt Storavatnet i Loddefjord og er delt opp i to klasser; 

 • Storetrimmen: Storavatnet rundt (9,3 km)
 • Lilletrimmen: Loddefjord/Alvøen t/r (6,8 km). 

Storetrimmen beregnes å ta ca 2,5 time i gangfart. Lilletrimmen passer fint for de som ikke ønsker eller kan gå så langt og tar ca 1,5 time. Deltakelse er gratis for alle og vi oppfordrer til å ta med både hunder og barn :) Løypen er gruslagt, så barnevogner med terrenghjul skal fint kunne brukes. 


PARKERING
Gratis parkering ved Storavatnet terminal/Godvik.


REGISTRERING FØR START
Registrering starter klokken 10:00 på grusplassen ved inngangen til Alvøskogen. Alle deltakere får utdelt t-skjorte og et startnummer. 


START
Turen starter klokken 11:00 og ender tilbake på grusplassen. Etter endt tur (ca 14:00) blir det gavelotteri fra våre sponsorer hvor startnummeret ditt er ditt lodd i trekningen! Det blir drikke- og matpause underveis og mulighet for å slippe hundene for litt lek og sosialisering. Ta med egen mat og drikke :) 

PÅMELDING
STEG 1: Få din gratisbillett via billetto.no! (Husk 1 per familiemedlem) 

STEG 2: Send en mail til sotra@anicura.noMerk emnet med: AniCura-trimmen Oppgi hvor mange deltakere som kommer fra din familie og hvilken t-skjorte størrelse: XS, S, M, L, XL, XXL (unisex)

OBS! Det kan være lurt å ta en litt stor størrelse så den kan tres over jakken :) 

PÅMELDINGSFRIST
Påmeldingen er åpen til og med 15. februar. 

SPONSORER OG GAVEDRYSS
Hver deltaker får utdelt et startnummer før turen begynner. Dette nummeret er ditt lodd til gavedrysset etter målgang. AniCura-Trimmen er sponset av Hill's, Non-Stop dogwear og Yukon Hundeutstyr. Her har du mulighet til å vinne premier til verdier fra 300kr til over 1300kr: alt fra gavekort på katte- og hundefôr til råflott hundeutstyr.

Vi håper du vil være med oss på tur! 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.