Gull i "kattevennlighet"

HURRA!! Vi har fått hedersbetegnelsen "Kattevennlig klinikk"!

ISFM er en internasjonal organisasjon for kattemedisin, og de har en egen sertifiseringsordning for klinikker der man må gjennom et trangt nåløye for å kunne vurderes.

Vi har vært gjennom et omfattende arbeid og en møysommelig søknadsprosess der vi har måttet vise til gode prosedyrer for håndtering og behandling av katter på Dyresykehuset. Vi har denne sommeren endelig fått vite at vi har fått hedersbetegnelsen ISFM godkjent Kattevennlig klinikk med Gull i kattevennlighet!

International Society of Feline Medicine har laget et program de kaller Cat Friendly Clinic. I programmet ligger det retningslinjer og råd for å gjøre klinikk-opplevelsen så god som mulig for både katter og katteeiere, og klinikker verden over må dokumentere at de har alt lagt til rette før de får bruke tittelen Cat Friendly Clinic. Man kan oppnå bronse, sølv eller gullnivå, alt ettersom hvor kattevenlig jobb man har gjort.

Sommeren 2018 er det totalt 9 dyresykehus/klinikker i Norge som er sertifisert. Syv av disse Cat Friendly Clinics er i AniCura. Fire av disse er gullstandard, de resterende tre har sølv. I Bergen er vi stolte av å ha to(!) Dyresykehus priset til gull; AniCura Dyresykehuset Bergen Nord, og AniCura Dyresykehuset Bergen Sør! 

Les mer om "Cat Friendly Clinic" her: https://catfriendlyclinic.org/

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.