Gull i "kattevennlighet"

HURRA!! Vi har fått hedersbetegnelsen "Kattevennlig klinikk"!

ISFM er en internasjonal organisasjon for kattemedisin, og de har en egen sertifiseringsordning for klinikker der man må gjennom et trangt nåløye for å kunne vurderes.

Vi har vært gjennom et omfattende arbeid og en møysommelig søknadsprosess der vi har måttet vise til gode prosedyrer for håndtering og behandling av katter på Dyresykehuset. Vi har denne sommeren endelig fått vite at vi har fått hedersbetegnelsen ISFM godkjent Kattevennlig klinikk med Gull i kattevennlighet!

International Society of Feline Medicine har laget et program de kaller Cat Friendly Clinic. I programmet ligger det retningslinjer og råd for å gjøre klinikk-opplevelsen så god som mulig for både katter og katteeiere, og klinikker verden over må dokumentere at de har alt lagt til rette før de får bruke tittelen Cat Friendly Clinic. Man kan oppnå bronse, sølv eller gullnivå, alt ettersom hvor kattevenlig jobb man har gjort.

Sommeren 2018 er det totalt 9 dyresykehus/klinikker i Norge som er sertifisert. Syv av disse Cat Friendly Clinics er i AniCura. Fire av disse er gullstandard, de resterende tre har sølv. I Bergen er vi stolte av å ha to(!) Dyresykehus priset til gull; AniCura Dyresykehuset Bergen Nord, og AniCura Dyresykehuset Bergen Sør! 

Les mer om "Cat Friendly Clinic" her: https://catfriendlyclinic.org/

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.