Gull i "kattevennlighet"

HURRA!! Vi har fått hedersbetegnelsen "Kattevennlig klinikk"!

ISFM er en internasjonal organisasjon for kattemedisin, og de har en egen sertifiseringsordning for klinikker der man må gjennom et trangt nåløye for å kunne vurderes.

Vi har vært gjennom et omfattende arbeid og en møysommelig søknadsprosess der vi har måttet vise til gode prosedyrer for håndtering og behandling av katter på Dyresykehuset. Vi har denne sommeren endelig fått vite at vi har fått hedersbetegnelsen ISFM godkjent Kattevennlig klinikk med Gull i kattevennlighet!

International Society of Feline Medicine har laget et program de kaller Cat Friendly Clinic. I programmet ligger det retningslinjer og råd for å gjøre klinikk-opplevelsen så god som mulig for både katter og katteeiere, og klinikker verden over må dokumentere at de har alt lagt til rette før de får bruke tittelen Cat Friendly Clinic. Man kan oppnå bronse, sølv eller gullnivå, alt ettersom hvor kattevenlig jobb man har gjort.

Sommeren 2018 er det totalt 9 dyresykehus/klinikker i Norge som er sertifisert. Syv av disse Cat Friendly Clinics er i AniCura. Fire av disse er gullstandard, de resterende tre har sølv. I Bergen er vi stolte av å ha to(!) Dyresykehus priset til gull; AniCura Dyresykehuset Bergen Nord, og AniCura Dyresykehuset Bergen Sør! 

Les mer om "Cat Friendly Clinic" her: https://catfriendlyclinic.org/

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.