Seniortrim!

Bli med oss på en koselig kveldstur!

Som dyreeier er det viktig å være klar over at det for eldre hunder er ulike sykdommer som kan gi nedsatt livskvalitet. Mosjon og aktivitet er en viktig faktor for god helse, og kan hjelpe med å forsinke og forebygge slike sykdommer.

Vi avslutter derfor månedens seniorkampanje med å invitere til en liten kveldstur! DATO 28/09-18

Vi møtes i resepsjonen på Dyresykehuset kl. 19:00 og går samlet i rolig tempo i området rundt Rolland skole. Turen tar ca. 20-30 minutter. Tilbake i resepsjonen avslutter vi turen med vafler og noe godt å drikke.

Da kveldene bli mørkere utover høsten er det viktig å bli sett, både hund og eier!🐶 I butikken selger vi de populære AniCura-refleksvestene til 159 kr (førpris 249 kr).

PÅMELDING skjer til linda.berntsen@anicura.no med antall deltagere. Det er helt gratis å delta.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.