Velkommen til Valpekveld!

Ønsker du bedre innsikt i hva det vil si å anskaffe seg valp og ønsker tips og råd rundt adferd, sosialisering og stell? Vi inviterer til valpekveld!

Kurset er nå fullbooket. 

Vi inviterer til valpekveld hos AniCura Dyresykehuset Bergen Nord. Dette er en informasjonskveld for dere som ønsker bedre innsikt i hva det vil si å anskaffe seg valp og som ønsker tips og råd rundt adferd, sosialisering og stell. Har du nettopp kjøpt valp, vurderer å kjøpe valp eller bare kunne tenke deg mer informasjon om det å ha valp eller hund? Da er du velkommen til oss på en hyggelig samlingskveld!

Kurset vil finne sted den 27.06.2018 kl 18:00-20:00 i våre lokaler.

Det vil være begrenset med plasser, og påmelding skjer via mail til: malin.espeland@anicura.no

Kurset foregår uten hund og med forbehold om nok påmeldte. Du vil få en bekreftelse på mail etter påmelding.

Møt opp i resepsjonen.

Velkommen!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.