AniCura setter fokus på seniorer

Bestill en utvidet seniorundersøkelse i mars på alle våre klinikker. Les mer

Velkommen til Valpekveld!

Ønsker du bedre innsikt i hva det vil si å anskaffe seg valp og ønsker tips og råd rundt adferd, sosialisering og stell? Vi inviterer til valpekveld!

Kurset er nå fullbooket. 

Vi inviterer til valpekveld hos AniCura Dyresykehuset Bergen Nord. Dette er en informasjonskveld for dere som ønsker bedre innsikt i hva det vil si å anskaffe seg valp og som ønsker tips og råd rundt adferd, sosialisering og stell. Har du nettopp kjøpt valp, vurderer å kjøpe valp eller bare kunne tenke deg mer informasjon om det å ha valp eller hund? Da er du velkommen til oss på en hyggelig samlingskveld!

Kurset vil finne sted den 27.06.2018 kl 18:00-20:00 i våre lokaler.

Det vil være begrenset med plasser, og påmelding skjer via mail til: malin.espeland@anicura.no

Kurset foregår uten hund og med forbehold om nok påmeldte. Du vil få en bekreftelse på mail etter påmelding.

Møt opp i resepsjonen.

Velkommen!

Flere nyheter

 • Pass godt på din eldre firbeinte venn! AniCura setter fokus på seniorer

  Eldre kjæledyr har økt risiko for en rekke aldersrelaterte sykdommer. Regelmessige undersøkelser kan heldigvis avsløre skjulte lidelser og betydelig forbedre livskvaliteten for våre gamle venner. Hos AniCura har vi ekstra fokus på seniorkjæledyr og tilbyr utvidede seniorundersøkelser for tidlig oppdagelse og behandling av aldersrelaterte sykdommer.
   Les mer om dette
  • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

   Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
    Les mer om dette
   • Tur i snø og kulde

    I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.