Gratis kurs i Tannhelse

Ca 80 % av alle hunder og katter får tannproblemer i løpet av sitt liv. Det handler ikke bare om litt dårlig ånde, men potensielt svært smertefulle tilstander som kan påvirke livskvaliteten til din beste venn.

Vi inviterer dyreeiere til en kurskveld i tema "god tannhelse". Vi skal snakke om de vanligste tannsykdommene hos hund og katt, samt gi en innføring i hvordan DU som eier kan sørge for optimal tannhelse for ditt kjæledyr.

Kurset er helt GRATIS, men vi ønsker påmelding til andrea.eickstedt@anicura.no da det er begrenset antall plasser. Påmelding er bindende. 

Foredragsholdere er veterinære Lise Solem og dyrepleier Guro Tingvold

Hvor: AniCura Dyresykehuset Bergen Nord
Dato: 03.10.2019 
Kl: 19:30 - 21:00

 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.