Gratis kurs i Tannhelse

Ca 80 % av alle hunder og katter får tannproblemer i løpet av sitt liv. Det handler ikke bare om litt dårlig ånde, men potensielt svært smertefulle tilstander som kan påvirke livskvaliteten til din beste venn.

Vi inviterer dyreeiere til en kurskveld i tema "god tannhelse". Vi skal snakke om de vanligste tannsykdommene hos hund og katt, samt gi en innføring i hvordan DU som eier kan sørge for optimal tannhelse for ditt kjæledyr.

Kurset er helt GRATIS, men vi ønsker påmelding til andrea.eickstedt@anicura.no da det er begrenset antall plasser. Påmelding er bindende. 

Foredragsholdere er veterinære Lise Solem og dyrepleier Guro Tingvold

Hvor: AniCura Dyresykehuset Bergen Nord
Dato: 03.10.2019 
Kl: 19:30 - 21:00

 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.