Sommeråpent

Vi har endret åpningstidene våre i sommer!

Fra 1. juli til og med 9. august har Dyresykehuset (inkl butikken) endret sine åpningstider.

 

mandag: 08:00 - 19:00
tirsdag: 08:00 - 19:00
onsdag 08:00 - 16:00
torsdag 08:00 - 19:00
fredag 08:00 - 16:00

Hver onsdag og fredag i hele juli og frem til 9. august vil klinikken stenge tidlig (kl 16:00.). Resten av uken vil vi holde åpent som normalt. I helgene har vi stengt.

Trenger du akutt hjelp utenfor våre åpningstider kan du kontakte vakthavende veterinær på telefon: 820 90 060. OBS, andre priser.

Vi ønsker alle våre kunder, både to- og firbeinte en riktig god sommer.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.