Online booking er nå mulig!

Visste du at du kan bestille tid hos oss online? Klikk her for å velge tid

AniCura gir tilbake

Året 2020 ble annerledesåret for oss alle. Noen har kommet godt ut av det, mens andre har fått det vanskeligere dette året. Denne julen ønsker vi i AniCura å tilby vår hjelp til de som trenger det mest.

Hjelperne❤️

Organisasjonen Hjelperne, er en frivillig organisasjon i Bergen, som deler ut klær, sko, mat og toalettartikler til de mest vanskeligstilte i byen vår. Disse menneskene har også ofte kjæledyr, som trenger mat, utstyr og helsehjelp - noe de dessverre ofte ikke får nok av, av økonomiske hensyn.

AniCuraklinikkene i Bergen har dermed besluttet å gå sammen om å gi tilbake til disse som trenger det mest, men får det minst.

Derfor samler vi på dyresykehuset inn pent brukt utstyr til hunder og katter. Du kan også donere ubrukt fôr eller kjøpe noe nytt fra butikken vår, som du legger i donasjonskassen. Det er også mulig å donere luer, votter, skjerf, labber eller tilsvarende til dyreeierne selv. Av smittehensyn bør dette helst være nytt, evt helt rengjort før donering. Du trenger ikke å pakke det inn.

Alt som innsamles, vil bli vasket og rengjort ihht våre smittevernsrutiner før det gis videre til Hjelperne❤️.

Tilbud om helsesjekk

Alle Hjelpernes brukere vil av dem få utlevert donasjonene som samles inn. Samtidig deler vi ut gavekort med invitasjon til å oppsøke en av våre klinikker for en gratis helsesjekk av kjæledyret når det passer eieren selv. Slik kan vi tilby en god jul også for deres pelsklinger.

Med ønske om en god jul også til de som har minst ❤️

Bidragsytere

Med hjelp av våre leverandører, deler vi ut fôr og gaver fra oss på dyresykehuset.

Takk til våre sponsorer for deres bidrag:

  • Hill's Pet Nutrition
  • Royal Canin
  • Boehringer Ingelheim
  • Kruuse Norge
  • Jan F. Andersen
  • Yukon Hundeutstyr
  • Dechra Veterinary Products

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.