AniCura gir tilbake

Året 2020 ble annerledesåret for oss alle. Noen har kommet godt ut av det, mens andre har fått det vanskeligere dette året. Denne julen ønsker vi i AniCura å tilby vår hjelp til de som trenger det mest.

Hjelperne❤️

Organisasjonen Hjelperne, er en frivillig organisasjon i Bergen, som deler ut klær, sko, mat og toalettartikler til de mest vanskeligstilte i byen vår. Disse menneskene har også ofte kjæledyr, som trenger mat, utstyr og helsehjelp - noe de dessverre ofte ikke får nok av, av økonomiske hensyn.

AniCuraklinikkene i Bergen har dermed besluttet å gå sammen om å gi tilbake til disse som trenger det mest, men får det minst.

Derfor samler vi på dyresykehuset inn pent brukt utstyr til hunder og katter. Du kan også donere ubrukt fôr eller kjøpe noe nytt fra butikken vår, som du legger i donasjonskassen. Det er også mulig å donere luer, votter, skjerf, labber eller tilsvarende til dyreeierne selv. Av smittehensyn bør dette helst være nytt, evt helt rengjort før donering. Du trenger ikke å pakke det inn.

Alt som innsamles, vil bli vasket og rengjort ihht våre smittevernsrutiner før det gis videre til Hjelperne❤️.

Tilbud om helsesjekk

Alle Hjelpernes brukere vil av dem få utlevert donasjonene som samles inn. Samtidig deler vi ut gavekort med invitasjon til å oppsøke en av våre klinikker for en gratis helsesjekk av kjæledyret når det passer eieren selv. Slik kan vi tilby en god jul også for deres pelsklinger.

Med ønske om en god jul også til de som har minst ❤️

Bidragsytere

Med hjelp av våre leverandører, deler vi ut fôr og gaver fra oss på dyresykehuset.

Takk til våre sponsorer for deres bidrag:

 • Hill's Pet Nutrition
 • Royal Canin
 • Boehringer Ingelheim
 • Kruuse Norge
 • Jan F. Andersen
 • Yukon Hundeutstyr
 • Dechra Veterinary Products

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.