Med god helse klarer ditt kjæledyr mer

Alle kjæledyr fortjener et sunt og aktivt liv. Dessverre er det en sannhet at flere og flere hunder og katter lider av overvekt og inaktivitet.

I januar har vi fokus på helse og velvære for våre kjæledyr, med aktivitets- og butikktilbud.

Trening med personlig hundetrener

Mange hunder sliter med overvekt, vonde ledd og andre smertetilstander som gjør det vanskeligere å være med å tur og trening. Katter som er for inaktive, legger også lettere på seg.

Overvekt gir økt risiko for diabetes og andre helseproblemer hos både hunder og katter.

På AniCura Dyresykehuset Bergen Sør i Fana, kan du bestille time hos rehabiliteringsterapeut som kan hjelpe kjæledyret ditt til en sunnere og mer aktiv hverdag.

Bergen Sør sin rehab.avdeling tilbyr:

 • Trening i vanntredemølle
 • Terapeutiske treningsøvelser
 • Laserbehandling av smertefulle ledd og muskler
 • Massasje og stretching

20% rabatt på fitpawstrening med terapeut, inkludert forslag til øvelser din hund/katt kan utføre hjemme - NÅ kun kr 467,-

20% rabatt på alle lagerførte Fitpawsprodukter

Er ditt kjæledyr overvektig?

Dessverre sliter mange kjæledyr i dag med vekten. Dette skyldes ofte for lite aktivitet kombinert med feil fôring.

Hos en av våre ernæringsveiledere kan du rådføre deg gratis om riktig fôring av ditt kjæledyr, og få hjelp til å legge en vektreduksjonsplan.

30 % rabatt på Hill's Metabolic til hund og katt

Gratis startpakke til hunder og katter som starter vektprogram med Royal Canin

Kom i Form

Her kan du lese mer om Kom i Form kampanjen, sjekke ditt kjæledyrs Body Condition Score, og lese flere tips om aktivisering av kjæledyr.

AniPlan

Med et AniPlan-abonnement, har du alltid lettvint kontakt med din veterinær, og kan få gratis råd og veiledning uansett hva du måtte lure på når det gjelder kjæledyret ditt.

Medlemskapet gir også gode rabattordninger på fôr og pleiemidler til hund og katt.

Ønsker du å tegne abonnement til ditt kjæledyr, kan du komme innom oss på dyresykehuset, eller sende oss en e-post.

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.