Veterinær Dorthe Hansen i permisjon

Veterinær Dorthe Hansen går ut i utdannelsespermisjon.

Våren 2021 skal veterinær ortoped Dorthe Hansen ut i utdannelsespermisjon for å kunne avslutte sin Master of Companion Animal Surgery ved Universitetet i København, samt fullføre sin godkjenning til Dansk specialdyrlæge i kirurgi.

I hennes fravær er det veterinærene Mark Ian Harbun og Christina S. Thomsen som tar imot henvisningspasienter til ortopedisk kirurgi. De er begge svært erfarne kirurger, og har jobbet hos oss i en årrekke.

Pasienter som skal sendes til AniCura Dyresykehuset Bergen Nord for ortopedisk kirurgi, kan henvises til oss på samme måte som før.

Vi ønsker Dorthe lykke til med studiene.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.