Veterinær Dorthe Hansen i permisjon

Veterinær Dorthe Hansen går ut i utdannelsespermisjon.

Våren 2021 skal veterinær ortoped Dorthe Hansen ut i utdannelsespermisjon for å kunne avslutte sin Master of Companion Animal Surgery ved Universitetet i København, samt fullføre sin godkjenning til Dansk specialdyrlæge i kirurgi.

I hennes fravær er det veterinærene Mark Ian Harbun og Christina S. Thomsen som tar imot henvisningspasienter til ortopedisk kirurgi. De er begge svært erfarne kirurger, og har jobbet hos oss i en årrekke.

Pasienter som skal sendes til AniCura Dyresykehuset Bergen Nord for ortopedisk kirurgi, kan henvises til oss på samme måte som før.

Vi ønsker Dorthe lykke til med studiene.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.