Online booking er nå mulig!

Visste du at du kan bestille tid hos oss online? Klikk her for å velge tid

Vår kirurgiske avdelig

Den kirurgiske avdelingen på Dyresykehuset har fra begynnelsen av vært et satsingsområdet som har gitt gode resultater. Vi utfører alt fra ukompliserte kastreringer til avanserte kirurgiske inngrep. I tillegg til vår egen kundebase får vi også mange henvisninger fra andre steder i landet.

Hos de ansatte som jobber på kirurgisk avdeling er faglig tyngde og videreutvikling viktig.

 

Operasjonsdyrepleierne som jobber på denne avdelingen har i større grad ansvar for pasienten i samråd med kirurgen. Fra pasientene kommer inn til de reiser hjem er det operasjonsdyrepleierene som gjør de kliniske undersøkelsene, nødvendige bildediagnostiske undersøkelsene, klipper og preparerer pasientene før operasjon, overvåker anestesi og tar seg av oppvåkning og medisineringer etter operasjon. 

Operasjonssalene har topp moderne utstyr (eks fluoroskop) som hjelper teamet med å utføre operasjoner presist og med høy kvalitet. Kirurgene trenger ofte mye utstyr for å gjennomføre en operasjon, som er helt sterilt for å unngå komplikasjoner og infeksjoner i etterkant av operasjonen. På alle operasjonssalene har vi også moderne monitoreringsutstyr, som hjelper operasjonsdyrepleierne å overvåke pasienten i anestesi. I tilfeller der pasienten ikke puster på egenhånd har vi en ventilator som kan puste for pasienten.

AniCura Dyresykehuset Bergen Nord har som mål å være Vestlandets ledende dyresykehus. Vi holder høy etisk standard og med internasjonale nettverk gjør vi alltid det beste vi kan for hver enkelt pasient. Vi ønsker at alle våre kunder og pasienter reiser hjem med en god opplevelse av Dyresykehuset, de ansatte og behandlingen de har fått av oss. 

Ønsker du å lese mer om kirurgi eller narkose kan du navigere i menyen under "Våre Tjenester". 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.