Online booking er nå mulig!

Visste du at du kan bestille tid hos oss online? Klikk her for å velge tid

Poliklinikken

Poliklinikken er hjertet av klinikken der det rutinemessige arbeidet med vaksinering, kontroller, helsesjekker, kloklipp, og andre tjenester blir utført. Vi behandler alt fra bittsår hos katt, potekutt hos hund, til mer avanserte indremedisinske kasus som blir henvist til oss fra andre deler av landet.

Pasienter som blir behandlet i poliklinikken blir som regel oppstallet i en av våre kennler. Vi har to separate kennler for hund, en for katt, en for gnager samt ett isolat. Våre flinke Dyrepleiere som assisterer veterinærene ved undersøkelser er også de som sørger for at pasientene får pleie, omsorg og nødvendige medisiner. 

Pasienter som kommer inn grunnet sykdom blir grundig undersøkt og får deretter målrettet behandling. Sykdomshistorie og symptomer pasienten presenterer avgjør hvilke undersøkelser vi gjør. Det kan være bildediagnostiske undersøkelser som røntgen, ultralyd eller CT. Vi har også spesialister som utfører gastroskopi og endoskopier, og tar biopsier fra mage/tarm. 

På Dyresykehuset har vi et stort in-house laboratorium. Her kan vi undersøke blod, urin, feces, celler og annet materiale. Vi sender også mange prøver til eksterne laboratorium i utlandet. 

Blodbanken er en viktig del av vårt laboratorium og vi har et eget team som jobber med denne. Vi søker alltid etter potensielle blodgivere både hunder og katter. Les mer om det her

I poliklinikken tar vi i mot primært hund, katt og gnagere. 

Menneskene som jobber i poliklinikken er veterinærer, dyrepleiere og studenter. Vi på Dyresykehuset er svært opptatt av kvalitet, faglig tyngde og god service. Dette skal komme våre kunder til gode.

Vårt mål er at kunder alltid skal føle seg trygge.

 

For å lese mer om våre tjenester og hva vi tilbyr kan du navigere i menyen til venstre eller trykke her

 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.