Mars: Kom i form

Komme i form, gå ned i vekt, få bedre kondisjon. Hva enn målet ditt er, utfordrer vi deg til å komme deg ut av vinterdvalen og ut i frisk luft i mars måned.

I mars arrangerer vi Kom i form uker, og har aktivitets- og butikktilbud i perioden 1. - 31. mars.

Ta aktivitetsutfordringen om en times daglig aktivitet, delta på AniCura-trimmen, eller bare gjør din egen greie.

Poenget er at vi vil du skal komme deg fri fra vinterdvalen og ut i naturen. Kos deg, føl våren komme og nyt livet sammen med hunden, katten, kaninen, hesten eller det kjæledyret du har!

Lukt på våren, hopp i sølepyttene, kjenn på vinden. Føl, lev, vær tilstede!

Kom i form utfordringen

Vi utfordrer deg herved til å ta i mot utfordringen om å komme i form sammen med kjæledyret ditt!

Last ned vår Aktivitetskalender og ta utfordringen om minst 1 times aktivitet hver dag i hele mars! Aktivitetskalenderen utleveres også gratis i resepsjonen.

Gå tur med hunden, lek med katten, aktiviser kaninen eller ta en ridetur på hesten. Alle kjæledyr kan være med og delta!

Deltakelse på AniCura-trimmen lørdag 10. mars teller som 2 timers aktivitet, og søndag 11. mars blir da godkjent hviledag :)

Alle som deltar og kvitterer for minst 1 times daglig aktivitet i hele mars, kan komme inn til oss og få en gratis AniCura-termokopp. Blant alle som fullfører utfordringen og leverer kvittert aktivitetskalender til oss, trekker vi en vinner av gavekort til en verdi av kr 500,- til fri bruk i vår butikk eller klinikk.

AniCura-trimmen

Lørdag 10 mars kan du bli med oss på tur rundt Storavatnet i Loddefjord. Turen er sponset av Hill's, Yukon og Non-stop. Deltakelse er gratis, men du må melde deg på for å få utdelt startnummer og deltaker T-skjorte. Alle som deltar, er med i trekningen av flotte premier fra våre sponsorer direkte etter turen. Les mer om AniCura-trimmen her.

Trening med personlig hundetrener

Mange hunder sliter med overvekt, vonde ledd og andre smertetilstander som gjør det vanskeligere for dem å være med å tur og trening. Da kan du bestille en treningstime hos oss, så hjelper vi deg og hunden din å komme i gang med treningen. Vi har vanntredemølle for skånsom, men effektiv trening for hunden din. Vi har også treningsballer og -utstyr og kan tilrettelegge et treningsprogram til hunden din for styrking av muskler og kondisjon.

Våre treningstilbud:

  • Trening i vanntredemølle
  • Terapeutiske treningsøvelser
  • Laserbehandling av smertefulle ledd og muskler
  • Massasje og stretching

Vektreduksjon

Dessverre sliter mange kjæledyr i dag med vekten. Dette skyldes ofte for lite aktivitet kombinert med feil fôring.

I butikken kan du rådføre deg med en av våre ernæringskonsulenter om riktig fôring av ditt kjæledyr, og få hjelp til å legge en vektreduksjonsplan.

Tilbud i kampanjeperioden:

  • 20 % rabatt på Hill's Metabolic til hund og katt
  • 20 % rabatt på Specific CRD/FRD
  • 20 % rabatt på utvalgte fôr fra Virbac
  • 25 % rabatt på utvalgte leker og matskåler fra Buster
  • Tilbud fra Royal Canin: Kjøp minst 3,5 kg Satiety og få med 12 poser våtfôr gratis til katt, eller kjøp minst 6 kg Satiety og få med 6 bokser våtfôr gratis til hund.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.