Mars: Kom i form

Komme i form, gå ned i vekt, få bedre kondisjon. Hva enn målet ditt er, utfordrer vi deg til å komme deg ut av vinterdvalen og ut i frisk luft i mars måned.

I mars arrangerer vi Kom i form uker, og har aktivitets- og butikktilbud i perioden 1. - 31. mars.

Ta aktivitetsutfordringen om en times daglig aktivitet, delta på AniCura-trimmen, eller bare gjør din egen greie.

Poenget er at vi vil du skal komme deg fri fra vinterdvalen og ut i naturen. Kos deg, føl våren komme og nyt livet sammen med hunden, katten, kaninen, hesten eller det kjæledyret du har!

Lukt på våren, hopp i sølepyttene, kjenn på vinden. Føl, lev, vær tilstede!

Kom i form utfordringen

Vi utfordrer deg herved til å ta i mot utfordringen om å komme i form sammen med kjæledyret ditt!

Last ned vår Aktivitetskalender og ta utfordringen om minst 1 times aktivitet hver dag i hele mars! Aktivitetskalenderen utleveres også gratis i resepsjonen.

Gå tur med hunden, lek med katten, aktiviser kaninen eller ta en ridetur på hesten. Alle kjæledyr kan være med og delta!

Deltakelse på AniCura-trimmen lørdag 10. mars teller som 2 timers aktivitet, og søndag 11. mars blir da godkjent hviledag :)

Alle som deltar og kvitterer for minst 1 times daglig aktivitet i hele mars, kan komme inn til oss og få en gratis AniCura-termokopp. Blant alle som fullfører utfordringen og leverer kvittert aktivitetskalender til oss, trekker vi en vinner av gavekort til en verdi av kr 500,- til fri bruk i vår butikk eller klinikk.

AniCura-trimmen

Lørdag 10 mars kan du bli med oss på tur rundt Storavatnet i Loddefjord. Turen er sponset av Hill's, Yukon og Non-stop. Deltakelse er gratis, men du må melde deg på for å få utdelt startnummer og deltaker T-skjorte. Alle som deltar, er med i trekningen av flotte premier fra våre sponsorer direkte etter turen. Les mer om AniCura-trimmen her.

Trening med personlig hundetrener

Mange hunder sliter med overvekt, vonde ledd og andre smertetilstander som gjør det vanskeligere for dem å være med å tur og trening. Da kan du bestille en treningstime hos oss, så hjelper vi deg og hunden din å komme i gang med treningen. Vi har vanntredemølle for skånsom, men effektiv trening for hunden din. Vi har også treningsballer og -utstyr og kan tilrettelegge et treningsprogram til hunden din for styrking av muskler og kondisjon.

Våre treningstilbud:

 • Trening i vanntredemølle
 • Terapeutiske treningsøvelser
 • Laserbehandling av smertefulle ledd og muskler
 • Massasje og stretching

Vektreduksjon

Dessverre sliter mange kjæledyr i dag med vekten. Dette skyldes ofte for lite aktivitet kombinert med feil fôring.

I butikken kan du rådføre deg med en av våre ernæringskonsulenter om riktig fôring av ditt kjæledyr, og få hjelp til å legge en vektreduksjonsplan.

Tilbud i kampanjeperioden:

 • 20 % rabatt på Hill's Metabolic til hund og katt
 • 20 % rabatt på Specific CRD/FRD
 • 20 % rabatt på utvalgte fôr fra Virbac
 • 25 % rabatt på utvalgte leker og matskåler fra Buster
 • Tilbud fra Royal Canin: Kjøp minst 3,5 kg Satiety og få med 12 poser våtfôr gratis til katt, eller kjøp minst 6 kg Satiety og få med 6 bokser våtfôr gratis til hund.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.