Flott artikkel om tannbehandling av hund og katt hos oss, i siste utgave av City Syd

I nyeste utgave av City Syd kan du lese en artikkel basert på et intervju med vår Veterinær Helle Isaksen, som er videreutdannet innen tannhelse hos hund og katt. Her forteller hun litt om våre rutiner rundt tannbehandling og om anbefalinger av hvor ofte og når dyra våre har behov for tannbehandling.

Vi utfører de fleste av våre tannbehandlinger på vår avdeling Rygge. For mer informasjon eller timebestilling til tannbehandling, ring avdeling Rygge på tlf. 69265956.

 

Vi minner om vår kampanje,hvor vi utfører gratis tannsjekk av ditt dyr!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.