Flott artikkel om tannbehandling av hund og katt hos oss, i siste utgave av City Syd

I nyeste utgave av City Syd kan du lese en artikkel basert på et intervju med vår Veterinær Helle Isaksen, som er videreutdannet innen tannhelse hos hund og katt. Her forteller hun litt om våre rutiner rundt tannbehandling og om anbefalinger av hvor ofte og når dyra våre har behov for tannbehandling.

Vi utfører de fleste av våre tannbehandlinger på vår avdeling Rygge. For mer informasjon eller timebestilling til tannbehandling, ring avdeling Rygge på tlf. 69265956.

 

Vi minner om vår kampanje,hvor vi utfører gratis tannsjekk av ditt dyr!

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.