Kom i form kampanje

22/2 til 20/3 er det Kom i form-uker hos oss!

Overvekt hos hund og katt er et voksende problem. Som eier har man et ansvar ovenfor sine kjæledyr til å hjelpe dem med å holde vekten innenfor anbefalingene og normalen.

Overvekt kan føre til sykdommer som diabetes og leddsykdommer. Ved å passe på vekten og kondisjonen til våre kjæledyr så kan vi redusere risikoen for slike følgesykdommer.

Man kommer langt på vei ved å gi riktig mengder av et godt kvalitetsfôr og ved å være forsiktig med mengden godbiter som gis i tillegg. Fysisk aktivitet er også viktig for å få dyra ned i vekt. 

Les mer om fedme hos hund her

 

I kampanjeperioden kan vi tilby gode kvalitetsfôr som bidrar til vektreduksjon og vektkontroll fra leverandørene: Hills, Eukanuba og Specific med opptil 35 % rabatt. Vi selger også fine aktivitetsleker til en god pris.

Vi har også gleden av å tilby en prøvetime i vårt basseng til 50 % rabatt. Prøvetimen har en varighet på 30 minutter og vår dyktige dyrepleier Lene gir en opplæring i hvordan bassenget kan brukes for å få hunden ned i vekt og i bedre form. Lene er i tillegg til utdannelsen som dyrepleier sertifisert rehabiliteringsterapeut.

Pris på prøvetime i Kampanjeperioden: 289,-

 

For spørsmål om kampanjen, ring oss på tlf. 69911090. Vi kan hjelpe deg med tips og råd om slanking av ditt dyr. Kom gjerne innom oss på en av våre avdelinger for å veie hunden din! Det er en god vane i kampen mot kiloene.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.