Kontaktinformasjon

Vi tar i mot både timebestillinger og akuttpasienter. Det er en klar fordel å bestille time på forhånd ved å ringe klinikken på telefon 35 50 64 40, eller bruke vår Online Booking. Da slipper man å måtte vente unødig. Som regel er det mulig å ta i mot drop-in-kunder, men det kan bli venting da oppsatte timer har prioritet. Akutt syke dyr vil selvfølgelig prioriteres. Veterinærene på klinikken tilbyr både veterinærtjenester for smådyr (hund og katt etc) og produksjonsdyr. Innringingstid for rutinebesøk for produksjonsdyr er mellom 08:30 og 10:00 på formiddagen. For akutte henvendelser utenom vår åpningstid, ring Grenlandsvakta på telefon 820 97 103.

For akutte henvendelser utenom vår åpningstid, ring Grenlandsvakta på telefon 820 97 103.

Venterommet og ved ankomst

På klinikken har vi inndelt venterommet i to deler - et katteventerom innerst, og et hundeventerom nærmest døren. Når du kommer, henvend deg i skranken slik at vi kan registrere  deg og dyret ditt som møtt. Har du ikke mulighet til å være her sammen med dyret, har vi mulighet til å oppstalle pasienten slik at du kan komme tilbake etter at dyret er ferdig undesøkt/behandlet. Det er da viktig at vi har riktig telefonnr slik at vi kan ta kontakt med deg hvis vi har behov for det.

Ta gjerne med helsebok etc i tilfelle det er nødvendig å sjekke opplysninger der. Det er også lurt å ha med forsikringspapirer/forsikringsnummer.

Smittsom sykdom

Er det mistanke om smittsom sykdom på kjæledyret ditt, for eksempel lus og virussykdommer, er det en fordel at de venter i bilen til det er klart til å komme inn. Henvend deg i skranken før du tar inn dyret.

Angående HD/AD-røntgen NKK

Ved HD-/ og ad-røntgen eller andre undersøkelser (patella, spondylose etc.)som skal leses av via Norsk Kennel Klub, må du forhåndsbestille rekvisisjon på "mine sider" på Nkk.no. Les mer på NKK sine sider.

Kontakt oss

35 50 64 40

Luksefjellvegen 30, 3716 Skien

Få veibeskrivelse

For dyreeiere

  • Lurer du på om et oppmøte hos veterinærvakten er nødvendig, kan du forsøke en online konsultasjon hos en av våre veterinærer via AniCura-appen. Tjenesten er tilgjengelig alle dager fra 07:00-22:00. Første besøk er alltid gratis, og tjenesten er inkludert i abonnementet for AniPlan-medlemmer.

    Ordinær pris er 349 kr på hverdager. Om kvelden etter kl. 18 og i helgen er prisen 549 kr.

    Last ned appen fra AppStore eller Google Play

  • Dette er en liste over enklere behandlinger og tjenester hos oss.
    For mer kompliserte utredninger, tanntrekker og operasjoner er det ikke alltid lett å gi en fast pris på forhånd, men vi vil alltid holde en åpen, løpende dialog med deg så du har kontroll og oversikt over pris.

For veterinærer

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.