Skien

AniCura Skien og Rising Dyreklinikk

AniCura Skien og AniCura Rising er slått sammen til en enhet - AniCura Skien og Rising Dyreklinikk - fra 1. mai 2024. Våre veterinærer og dyrepleiere står klare til å hjelpe deg og dyret ditt, med alt fra vaksine og kloklipp, til mer avanserte og alvorlige utfordringer som ved sykdom og skade.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

35 50 64 40

Luksefjellvegen 30, 3716 Skien

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Lær mer om ditt dyr

Uansett om du har en hund, katt eller et annet smådyr, er vi her for deg. Hos AniCura kan vi hjelpe deg både med kunnskap og med medisinsk eller kirurgisk hjelp. Det finnes mye man kan lære seg om sitt dyr, og dess mer du kan, dess lettere blir det å avgjøre om du må oppsøke en veterinær eller ikke.

Vi tar også i mot henvendelser vedrørende produksjonsdyrpraksis i Grenlandsområdet. Ordinær innringetid for produksjonsdyr er 08:30-10:00.

Våre telefonlinjer er åpne fra 08:30 til 19:00 mandag til torsdag, og til kl 15:30 på fredag. Utover dette blir telefoner henvist til vakttelefonen.

Anicura Skien og Rising Dyreklinikk ligger på den idylliske gården Rising like nord for Skien. Gården har blant annet huset Henrik Ibsens far. Ønsker du å lese mer om gårdens historie, kan du gå til denne lenken.

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

AniCura nyhetsbrev

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.

Butikken vår

En viktig del av dyreholdet er riktig utstyr og godt, næringsrikt fôr, spesialtilpasset for ditt dyrs størrelse, alder og aktivitetsnivå. En lekker godbit eller en morsom leke hjelper også!
Vi hjelper deg i butikken!

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Skien og Rising DyreklinikkFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.