Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Back to www.anicura.no

Contact us

35 50 64 40

rising@anicura.no

Luksefjellvegen 30, 3716, Skien

Skien

AniCura Rising Dyreklinikk

Våre veterinærer og dyrepleiere står klare til å hjelpe deg og dyret ditt, med alt fra vaksine og kloklipp, til avanserte og alvorlige ting som sykdom og skade.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

35 50 64 40

rising@anicura.no

Luksefjellvegen 30, 3716 Skien

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis til denne klinikken

Opprett henvisning

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Vi tar også i mot henvendelser vedrørende produksjonsdyrpraksis i Grenlandsområdet. Ordinær innringetid for produksjonsdyr er 08-10.

Våre telefonlinjer er åpne fra 08:30 til 16:00 mandag til torsdag, og til kl 15:30 på fredag. Utover dette blir telefoner henvist til vakttelefonen.

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

AniCura nyhetsbrev

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.

Møt våre ansatte