Sortland Dyreklinikk blir AniCura

I September 2017 ble Sortland Dyreklinikk en del av AniCura familien. Navnet vårt er nå AniCura Sortland, men vi er de samme blide menneskene som skal sørge for trygghet for dyrene i Vesterålen.

Sammen med oss på Sortland er Harstad Dyreklinikk og FInnsnes Dyreklinikk blitt en del av AniCura. Dette er en nordnorsk satsning for å styrke det kollegiale samarbeide og yte bedre service og tjenester for våre kunder og ikke minst behandling og pleie for våre pasienter. Det nordnorske samarbeidet inkluderer også tettere kontakt og samarbeid med AniCura Dyresykehuset Tromsø slik at pasienter med behov for intensiv behandling eller annen avansert diagnostikk skal kunne tilbys den beste, mest moderne behandlingen. 

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.