Obs: Ny adresse

Vi har flyttet inn i nye toppmoderne lokaler! Vår nye adresse er Mustads vei 1, 0283 Oslo. Les mer her

Betaling og priser

Her på klinikken tar vi imot kontant betaling, bankkort og kredittkort.

Vi har også en avtale med Ressurs Bank som tilbyr en såkalt Dyrekonto. Denne gir betalingsutsettelse  med visse betingelser. Les mer om dyrekonto her.

Eiere anbefales å tegne forsikring for dyret. Slik kan både eier og dyrlege i større grad være trygge på at dyret får de beste undersøkelser og den mest hensiktsmessige behandling!

Om ditt dyr er forsikret, tilbyr vi direkteoppgjør hos de forsikringsselskapene som har denne ordningen. Les mer om forsikring her. Med direkteoppgjør betaler du kun egenandelen hos oss, resten ordner vi direkte med forsikringsselskapet. Det er ikke alle selskap som tilbyr dette, så sjekk med din forsikring eller oss i forkant. Oppgjøret kan kun gjøres innenfor forsikringsselskapets åpningstid. Direkteoppgjør er en av tjenestene du får i abonnementet som AniPlan-kunde, og for ikke-medlemmer kommer det et gebyr for denne tjenesten. 

Forsikring av kjæledyr

Vi anbefaler at du tegner en forsikring for ditt dyr. Sykdom kan kreve langvarig behandling og skader kan bli omfattende, og da er det godt å få dekket mye av kostnadene via forsikring.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.