Obs: Ny adresse

Vi har flyttet inn i nye toppmoderne lokaler! Vår nye adresse er Mustads vei 1, 0283 Oslo. Les mer her

Betaling hos oss

Betaling skal gjøres på samme dag som du er innom klinikken. Vi aksepterer bank og -kredittkort og kontanter.

Vi gir dessverre ikke ut faktura. 

FORSIKRING

Vi anbefaler at du forsikrer kjæledyret ditt, slik at dere kan få den hjelpen dere trenger dersom uhellet skulle være ute - ved sykdom eller skade.

Sykdomsutredninger og behandling krever ofte både spesialutstyr og spesialkompetanse, noe som er kostnadskrevende. Er dyret forsikret, blir den økonomiske belastningen mindre for deg som eier. 

Vi har direkteoppgjørsavtale med forsikringsselskapene Agria, DNB og Gjensidige, mot et administrasjonsgebyr. Ved direkteoppgjør, slipper du å legge ut for forsikringsselskapet, men betaler bare egenandelen.

Husk å gi oss beskjed på forhånd dersom dette er aktuelt slik at vi på forhånd har alle opplysninger vi trenger for å sende det inn.

Dyrekonto hos Resurs Bank

Når du handler med kreditt fra Resurs Bank, trenger du ikke betale noe på kjøpstidspunktet. I stedet får du regningen måneden etter. Ved å handle på kreditt kan du utsette betalingen i opptil 60 dager uten at det koster deg noe ekstra. Når du så får regningen, kan du velge blant de ulike delbetalingsalternativene som finnes, hvis du ikke vil betale hele summen med det samme.

Les mer om dyrekonto hos Resurs Bank her

 

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.