Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Casper

Art: Hund (Bichon frisé)
Alder: 7 år

Casper kom til oss fordi han lakk urin og matmor Helene kunne se blod i det. Det ble tatt ultralyd som viste en struktur som ikke skulle vært der. Røntgen bekreftet at denne strukturen var en blærestein. Fordi urinprøvene ikke viste noen krystaller, var det utvisst hvilken type urinstein Casper hadde. Det ble derfor bestemt at steinen skulle opereres ut. Operasjon ble satt opp 6 dager senere. 

På operasjonsdagen ble det tatt ny ultralyd. Denne viste også noen små steiner i begge nyrene. For å holde utviklingen av nye stein under kontroll, måtte Casper etter operasjonen begynne å spise Hill's c/d, som er spesielt utviklet for dyr med urinveislidelser. Casper ble sedert, intubert og klargjort til operasjon. Han ble så lagt på gassnarkose. En dyrepleier overvåket Casper under hele operasjonen, og sørget for at han sov trygt og godt. Steinen ble fjernet gjennom et snitt i blæren og sendt til laboratorium for identifisering. 

Fire dager etterpå var Casper tilbake for en kontroll. Såret så fint ut og Casper er igjen en frisk og glad gutt!

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.