Flekken

Art: Katt
Alder: 1 år

Eier Silje tok kontakt fordi det virket som om Flekkens hofte muligens var ute av ledd. Allerede fra vi tok han imot, var han supersosial og virket ikke smertepåvirket. Flekken slo seg raskt til ro i buret sitt, og snakket til alle som gikk forbi. Over hoften hadde han en stor hevelse, og under nærmere undersøkelse så vi at han ikke brukte benet i det hele tatt. Flekken ble derfor bedøvet og benet ble røntget. Bildene bekreftet raskt det vi mistenkte; et stygt brudd.

Det ble lagt en slynge (type bandasje) rundt benet for å hindre Flekken i å bevege for mye på det, og i samråd med eier ble amputasjon booket dagen etter. Flekken ble innlagt over natten i påvente av operasjon, og fikk god smertelindring.

1. april ble Flekkens høyre bakbein fjernet. Operasjonen gikk veldig bra, og det tok ikke lang tid før han var på beina igjen - alle tre. Han fant raskt ut av hvordan han nå skulle komme seg fremover, og trasket glad rundt på kattestallen allerede dagen etter operasjonen. Nå er det to uker siden amputasjonen, og eier Silje kan melde om en glad pus som er både høyt og lavt hele dagen.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.