Liva Vatne til AniCura Dyresykehus Oslo

Vi er glade for å ønske Liva Vatne velkommen til AniCura Dyresykehus oslo.

Liva ble uteksaminert ved R(D)SVS i Edinburgh, Storbritannia, i 2002 og har helt siden studiedagene hatt en spesiell interesse for kardiologi. Etter studietiden jobbet hun flere år i England der hun opparbeidet seg praktisk og teoretisk erfaring innen fagfeltet med hovedfokus på ekkokardiografi. Liva bestod eksamen i kattemedisin i 2005, GPCertFelP. Rett etter dette satte hun i gang den mer omfattende etterutdanningen i regi av the Royal College of Veterinary Surgeons: Certificate in Veterinary Cardiology og bestod CertVC eksaminasjonene i 2009. Liva er leder av Norsk Forening for Veterinær Kardiologi (NFVK), hun er godkjent for screening av katter i regi av det internasjonale screening programmet Pawpeds og godkjent for hjerteundersøkelser av hund i regi av NFVK. Hun er også medlem av the Veterinary Cardiovascular Society og European Society of Veterinary Cardiology. Liva har forelest på flere kurs og konferanser, og tar gladelig imot henvendelser fra kollegaer som ønsker å diskutere kasus. Nå jobber hun med kardiologi på fulltid ved AniCura Dyresykehus Oslo og tar imot henvisninger fra hele landet for utredning, behandling, operasjoner av hjertepasienter og utredning av pasienter der man ønsker å utelukke hjertesykdom.

Trykk her om du ønsker å henvise en pasient til Liva.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.