Obs – omkjøring: Øvre del av Hoffsveien stengt pga. veiarbeid

Dersom man kommer fra Ring 3 er det omkjøring via Konventveien ned til Hoff, og deretter kan man kjøre Hoffsveien opp til sykehuset. Arbeidene skal vare i opptil 6 mnd.

Tannkampanje

Et av de vanligste helseproblemer hos hunder og katter er dårlig tannhelse. Dette kan skyldes manglende kunnskap om hvor viktig det er å stelle tennene til sin hund eller katt, men også at hunder og katter lever lenger i dag.

Vi vet at forekomsten av tannløsning hos hunder og katter øker med alderen. Nå satser AniCura igjen på en tann- og munnhelsekampanje. Vi vil informere hunde- og katteeiere om hvor viktig regelmessig tannpleie og tannkontroller er for å slippe ubehagelige overraskelser.

Mange hunder og katter går lenge med ubehandlet tannkjøttbetennelse. Immunforsvaret er i konstant aktivitet for å bekjempe denne betennelsen og kjæledyret kan bli mer mottagelig for andre infeksjoner. Betennelsen danner lommer i tannkjøttet der bakteriene samles og trives. Når hunden eller katten tygger, kan bakterier frigjøres og føres videre rundt i kroppen, også til organer som nyrer, lever og hjerte. Dette kan gi alvorlige følgesykdommer. Derfor er regelmessige tannkontroller og daglig tannbørsting viktig.

Her kan du lese mer om tannbehandling.

AniCura Tannkampanje


I hele mai!

  •  Gratis tannsjekk
  •  Rabatt på tannrens
  •  30% rabatt på Hill’s T/D-fôr
  •  30% rabatt på Hill's Vet Essentials hunde- og kattefôr
  •  30% rabatt på produkter fra Bucadog og Bucacat-serien, tannkremer og tyggeflak
  • 30% på Veggiedent
  • 30% på Petosan

 

Tilbudene gjelder på alle AniCura Oslo-klinikker*. 


Ring din AniCura klinikk i dag

 

*Ved AniCura Dyresykshus Oslo gjelder kun tilbud på salgsvarer.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.