Online booking er nå mulig!

Visste du at du kan bestille tid hos oss online? Klikk her for å velge tid

Historien om Multe

Matfar tok kontakt med sin lokale dyrlege, som satte henne på smertebehandling og ro i to uker. Da det ikke hjalp, henviste dyrlegen henne videre til utredning hos oss ved AniCura Dyresykehuset Bergen Nord.

Multe utredes

Veterinær Dorthe Hansen var den som utredet og siden opererte Multe. Den første undersøkelsen gav mistanke om leddskade, og det ble rekvirert MR av venstre skulder. Resultatet kom tilbake med beskjed om betennelse og seneskade, og Multe måtte videre til operasjonsbordet for en artroskopisk undersøkelse. Her ble hun ivaretatt av Dorthe og hennes team av anestesi- og intesivdyrepleiere, og det ble kuttet en skadet sene mellom overarm og skulder.

Etter den første operasjonen ble Multe bedre, men ikke helt bra. Det ble derfor besluttet at skulderen måtte opereres igjen. Denne gang ble det funnet ytterligere skulderskader som ble korrigert.

Det ble to tøffe operasjoner for Multe, og hun hadde nå vært "ute med skade" i over to måneder. Neste skritt ble derfor rehabilitering hos AniCura Rehab Bergen på Nordås. Her ble Multe ivaretatt av dyrepleier og rehabterapeut Merete Tvedt Låstad, som satte henne på gjenopptreningsprogram med vanntrening, fysioterapi og flere terapeutiske treningsøvelser Multe måtte utføre daglig.

Rehabiliteringen var lang og til tider strevsom for Multe, men hun trivdes i vannet og gledet seg til treningene. Og endelig, etter to operasjoner og et halvt års rehabilitering, fikk Multe bli matfars jaktkompis igjen.

Multe i dag

Å se våre pasienter friske og tilbake i fin form, er det viktigste for oss. Derfor gjør det oss svært glade og takknemlige når vi får slike hyggelige tilbakemeldinger som disse bildene av Multe.

Multe henter rype til far

Multes eier sier selv dette til oss:

- Her kommer en liten oppdatering og hilsen fra sprettballen alias Multe. Først vil jeg takke for en fantastisk jobb dere gjorde med Multe og den gode oppfølging vi fikk i ettertid. Det nærmer seg snart et år siden skaden oppstod og 9 måneder siden første operasjon. Vi har trent, trent, trent og atter trent. Så nå er hun mer eller mindre en fullverdig jakthund igjen som holder dagen ut. Det har vært suksess så hun viser ikke tegn til stivhet når kvelden kommer. Vi merker bare at hun har gått glipp av ett år med jakttrening, men det kommer seg der også. Har vært 3 dager på jakt nå i september hvor vi fikk 4 ryper, skulle vært flere, men skytteren trenger trening også.. 😀

 Multe og matfar

Vi ved AniCura Dyresykehuset Bergen Nord er glade for at vi kunne være tilgjengelige da Multe trengte oss. Nå ønsker vi Multe og matfar fortsatt god jakt!

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.