Gratulerer Heidi og Karen

Vi vil gjerne gratulere Heidi og Karen på AniCura Rising som i løpet av de siste månedene har bestått hver sine etterutdanninger.

Vår daglige leder veterinær Heidi Haugholt kan nå titulere seg som Spesialist i Smådyrsykdommer - hund og katt. For å vite mer om spesialist-tittelen, gå til denne siden: http://www.spesialvet.no/hvaer.html

Vår dyrepleier Karen Sogn har bestått eksamen på videreutdanningskurset "Akutt- og intensivkurs for dyrepleiere" i regi av NMBU (tiligere Norges veterinærhøgskole).

Vi er stolte av dem begge!

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.