Gratulerer Heidi og Karen

Vi vil gjerne gratulere Heidi og Karen på AniCura Rising som i løpet av de siste månedene har bestått hver sine etterutdanninger.

Vår daglige leder veterinær Heidi Haugholt kan nå titulere seg som Spesialist i Smådyrsykdommer - hund og katt. For å vite mer om spesialist-tittelen, gå til denne siden: http://www.spesialvet.no/hvaer.html

Vår dyrepleier Karen Sogn har bestått eksamen på videreutdanningskurset "Akutt- og intensivkurs for dyrepleiere" i regi av NMBU (tiligere Norges veterinærhøgskole).

Vi er stolte av dem begge!

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.