Seniorkampanje

I hele september og oktober har vi fokus på seniorene, med knalltilbud på seniorsjekk, 20 % rabatt på leddfôr fra Specific til hund og katt, 15 % rabatt på kosttilskuddet synoquin til hund og katt, + andre gode tilbud.

Akkurat som hos oss mennesker øker sykdomsrisikoen med alder hos dyrene våre. For å kunne oppdage sykdommer som kommer over tid har vi designet en helsekontroll som er spesielt laget for eldre hunder og katter.

Tenner og tannkjøtt,  nyrer, hjerte og ledd er eksempler på organer som har økt forekomst av sykdommer med alderen.

Vi anbefaler en seniorsjekk på hunder og katter som er over 7 år.

Vi har også samarbeid med hundemassør Maria ved Alva's Dog Therapy som leier lokale hos oss.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.