Seniorkampanje

I hele september og oktober har vi fokus på seniorene, med knalltilbud på seniorsjekk, 20 % rabatt på leddfôr fra Specific til hund og katt, 15 % rabatt på kosttilskuddet synoquin til hund og katt, + andre gode tilbud.

Akkurat som hos oss mennesker øker sykdomsrisikoen med alder hos dyrene våre. For å kunne oppdage sykdommer som kommer over tid har vi designet en helsekontroll som er spesielt laget for eldre hunder og katter.

Tenner og tannkjøtt,  nyrer, hjerte og ledd er eksempler på organer som har økt forekomst av sykdommer med alderen.

Vi anbefaler en seniorsjekk på hunder og katter som er over 7 år.

Vi har også samarbeid med hundemassør Maria ved Alva's Dog Therapy som leier lokale hos oss.

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.