Kurs siste halvdel av 2017

Vi er opptatt av å holde oss faglig oppdatert for å hele tiden kunne tilby bedre tjenester. Her kommer en liten smakebit av hva våre medarbeidere har vært på det siste halve året.

Veterinær Heidi har vært på ultralydkurs for viderekommende hos Jan F. Andersen.

Jon har vært på ukeskurs i regi av EVSSAR (European Veterinary Society for Small Animal Reproduction) med emner som reproduksjon, drektighet, fødsel og fokus på hunndyrets sykdommer.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.