Nytt akuttvaktnummer for Grenland veterinærdistrikt

Fra 8. juni vil det nye akuttvaktnummeret for Grenland veterinærdistrikt (Siljan, Skien, Porsgrunn og Bamble) være 820 97 103

AniCura Rising Dyreklinikk sine veterinærer er deltakere i den kommunale vakta og på grunn av endring av vakttelefontjenestene fra 8. juni vil det gamle nummeret som ble brukt til vakt ikke fungere lenger.

Ved behov for akutt vakt utenfor ordinær åpningstid, ring 820 97 103. Dette nummeret vil også informeres om hvis du ringer klinikkens nr 35 50 64 40

Dette er en betalingstelefon og er ment for akutt syke/skadde dyr, og ikke generelle henvendelser.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.