Nytt akuttvaktnummer for Grenland veterinærdistrikt

Fra 8. juni vil det nye akuttvaktnummeret for Grenland veterinærdistrikt (Siljan, Skien, Porsgrunn og Bamble) være 820 97 103

AniCura Rising Dyreklinikk sine veterinærer er deltakere i den kommunale vakta og på grunn av endring av vakttelefontjenestene fra 8. juni vil det gamle nummeret som ble brukt til vakt ikke fungere lenger.

Ved behov for akutt vakt utenfor ordinær åpningstid, ring 820 97 103. Dette nummeret vil også informeres om hvis du ringer klinikkens nr 35 50 64 40

Dette er en betalingstelefon og er ment for akutt syke/skadde dyr, og ikke generelle henvendelser.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.