Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Oppdatering angående Koronasituasjonen

Foreløpig er det begrenset adgang inne på klinikken.

I hovedsak er det kun ansatte som har lov til å være inne på klinikken. Vi tar i mot dyr etter avtale eller ved akutt behov.

Vi ber alle eiere om å vente utenfor. Ring oss for å melde ankomst. Vi kommer ut og henter dyret ditt når det er din tur. Vi har også en rekke ekstra tiltak for å begrense smittespredning ved håndtering av dyrene.

Betaling foregår i all hovedsak på VIPPS, eventuelt faktura på e-post, i etterkant. Dette gjelder også salg av fôr og andre varer. Spør oss om dette ved ankomst eller på telefon så finner vi den beste løsningen.

I meget spesielle tilfeller er det adgang for eiere å bli med, men da vil man få utdelt smittevernutstyr.

For mer informasjon angående hvordan Koronasituasjonen spiller inn på hverdagen vår, les her. Det anbefales å være oppdatert på retningslinjene fra Folkehelseinstituttet etc.

Flere nyheter