Oppdatering angående Koronasituasjonen

Foreløpig er det begrenset adgang inne på klinikken.

I hovedsak er det kun ansatte som har lov til å være inne på klinikken. Vi tar i mot dyr etter avtale eller ved akutt behov.

Vi ber alle eiere om å vente utenfor. Ring oss for å melde ankomst. Vi kommer ut og henter dyret ditt når det er din tur. Vi har også en rekke ekstra tiltak for å begrense smittespredning ved håndtering av dyrene.

Betaling foregår i all hovedsak på VIPPS, eventuelt faktura på e-post, i etterkant. Dette gjelder også salg av fôr og andre varer. Spør oss om dette ved ankomst eller på telefon så finner vi den beste løsningen.

I meget spesielle tilfeller er det adgang for eiere å bli med, men da vil man få utdelt smittevernutstyr.

For mer informasjon angående hvordan Koronasituasjonen spiller inn på hverdagen vår, les her. Det anbefales å være oppdatert på retningslinjene fra Folkehelseinstituttet etc.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.