Oppdatering angående Koronasituasjonen

Foreløpig er det begrenset adgang inne på klinikken.

I hovedsak er det kun ansatte som har lov til å være inne på klinikken. Vi tar i mot dyr etter avtale eller ved akutt behov.

Vi ber alle eiere om å vente utenfor. Ring oss for å melde ankomst. Vi kommer ut og henter dyret ditt når det er din tur. Vi har også en rekke ekstra tiltak for å begrense smittespredning ved håndtering av dyrene.

Betaling foregår i all hovedsak på VIPPS, eventuelt faktura på e-post, i etterkant. Dette gjelder også salg av fôr og andre varer. Spør oss om dette ved ankomst eller på telefon så finner vi den beste løsningen.

I meget spesielle tilfeller er det adgang for eiere å bli med, men da vil man få utdelt smittevernutstyr.

For mer informasjon angående hvordan Koronasituasjonen spiller inn på hverdagen vår, les her. Det anbefales å være oppdatert på retningslinjene fra Folkehelseinstituttet etc.

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.