Oppdatering angående Koronasituasjonen

Foreløpig er det begrenset adgang inne på klinikken.

I hovedsak er det kun ansatte som har lov til å være inne på klinikken. Vi tar i mot dyr etter avtale eller ved akutt behov.

Vi ber alle eiere om å vente utenfor. Ring oss for å melde ankomst. Vi kommer ut og henter dyret ditt når det er din tur. Vi har også en rekke ekstra tiltak for å begrense smittespredning ved håndtering av dyrene.

Betaling foregår i all hovedsak på VIPPS, eventuelt faktura på e-post, i etterkant. Dette gjelder også salg av fôr og andre varer. Spør oss om dette ved ankomst eller på telefon så finner vi den beste løsningen.

I meget spesielle tilfeller er det adgang for eiere å bli med, men da vil man få utdelt smittevernutstyr.

For mer informasjon angående hvordan Koronasituasjonen spiller inn på hverdagen vår, les her. Det anbefales å være oppdatert på retningslinjene fra Folkehelseinstituttet etc.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.